Aysun16 Bebegim yeni 3 aylik oldu 2 gündür memeyi guzel emiyor sonrasinda cekip birakiyor bakiyorum sut varmi hala diye var oldugu halde tekrar veriyorum tekrar birakiyor ama aglama falan yok acaba doydugu icin mi yapiyor yoksa oyun mu oynuyor
ozlem_3458 Aysun16 canım bizde 3 aylığız etrafa ilgisi çok arttı bir emiyor bir etrafa bakıyor oyun oynar gibi ve önceki kadar da çok emmiyor aç olsa aglar huzursuz olur zaten
AlyabebekGlsm Aysun16 benim bebeğimde aynı ayda meme ucumu çekeliyor ve sinirleniyor bende süt var mı diye bakıyorum var ama az geldiği için yapıyor onu anladım
ftmnrt Aysun16 gazı olabilir mi oğlum emerken sürekli ağzından cıkardıgında hemen kucagımda yatırıp gazını cıkarıyorum. emzirme arasında gazını cıkarınca daha rahat emmeye devam ediyor
Aysun16 ozlem_3458 Melek_Eymenim AlyabebekGlsm ftmnrt Nur_1234 Emmesi güzel aslinda ama süt varken böyle yapmasi beni biraz korkuttu, öyle yaptiginda devam ettirmeye calisirsam genelde fazlaligi kusuyor
Nur_1234 Aysun16 bizim de ayni şekilde.Başta birkaç dakika düzgün emiyor daha sonra oynamaya başlıyor.3 saatte bir yiyor ama eskiye göre çok çok azaldı.Normal bir durummuş ama merak etmeyin
ftmnrt Aysun16 isterseniz dediğimi bi deneyin. oğlumda ilk bikaç dk güzel emiyor sonra cekip bırakmaya baslıyor. o an hemen başı yüksekte olacak sekilde kucagınıza yatırıp asagıdan yukarı doğru elinizle sıvazlayın. öyle bir gaz cıkarıyor ki benimki büyük insan gibi. sonra memeyi tekrar verdiğimde güzelce emmeye devam ediyor.
Nur_1234 ftmnrt tabi ki gaz da olabilir ama gazı olduğunda genelde ağlayarak tepki veriyorlar.Bir de Sütünüzün doyuruculuğu da artık artıyor.
ftmnrt Nur_1234 benim oğlum ağlamıyor gazı oldugunda malesef sadece emmek icin savasıyo öğrendim artık direk cıkarıyorum yoksa zorlarsam kusuyor
Defnekusunannesi Aynı bi katıyor bi çıkarıp etrafa bakıyor bazen de ağlıyor emmek istiyor emmiyor sallayarakverirsem alıyor ya da yarı uykulu verirsem uykusunda güzel emiyor 🤔🤔🤔
Defnekusunannesi Aynı bi katıyor bi çıkarıp etrafa bakıyor bazen de ağlıyor emmek istiyor emmiyor sallayarakverirsem alıyor ya da yarı uykulu verirsem uykusunda güzel emiyor 🤔🤔🤔
Nur_1234 ftmnrt her anne ve bebek ilişkisi ne kadar özel ve güzel❤️ İyi olsunlar da anneler dillerinden anlıyor bebeklerinin.