Gulsumkandalli1 Perşembe günü 2. Ay aşımızı olduk aşı günü ateşliydi cuma ateşi pek yoktu bugün tekrar ateşlendi normal mi arkadaşlar napmam gerekiyor
Merve_bolat Gulsumkandalli1 bizde hiç ateş olmadı ama üç gün ateşi çıkabilir demişti hemşire bi çay kaşı calpol verip ılık duş aldırabilirsiniz
zynn Gulsumkandalli1 calpol veriyorum dusmuyor yazmissiniz, kac saatte bir veriyorsunuz. Verince hic mi dusmuyor. Bir de ates dereceniz kac cikiyor da dusmuyor dediniz mesela
Asilahmet Gulsumkandalli1 sana tek tavsiyem aşıya gitmeden önce çay kaşığıyla calpol ver 2 çocuğumada öyle yaptım hiç bir aşıklarında ateş olmadı çok şükür
KumsalBeren Gulsumkandalli1 doktor onayı ile fitil verebilirsin canım. Mutlak doktor önerisi. ! Benim kızım asla şurup içmiyor ve fitil kullanıyorum aşı sonralarında. Yarım saat içinde düşüyor ateşi.
zynn Gulsumkandalli1 yani kisa sureli dusup tekrar artarsa geceye kadar bi doktora gidin madem 2 ay asisi ates yapar zaten bi tek o asi yapiyo fakat viral bisey de olabilir
Poyraz23- Gulsumkandalli1 bizde ateş hiç olmadı ama uyku sorunu ve huzursuzluk vardı calpol verin 4 saatte bir
Serpilctn Gulsumkandalli1 bizdede ateş olmuştu ateş düşürücü verdim geçti ateşi benim bebeğimde hep uyudu aşıdan sonra sersem di gün boyunca 🥰