DilosCe Kızlar 3 aylık kızım var doğduğundan beri hiç emzik almamıştı 2 3 hafta önce ilk defa aldı ama son 2 gündür yine almıyor ne yapıcam hiç bilmiyorum
polenpolen002 DilosCe hangı emzıgı aldı canım? bende ıkı bucuk aylık yenıden alsam emermı dıye dusunuyorum baska emzık
Elisasmommy DilosCe benim kızımda doğduğunda bir ay emzik emdi sonra bıraktı şu an 5.5 aylık ama asla almıyor emzik emmesini çok istiyorum çünkü sürekli meme de memeyi çıkarsam uyanır. Nasıl alıştırabilirim acBa
Sureyya-45 DilosCe zamanla aliyo bnm kizimda 6 aylık oldu yeni bu ay tam tutmaya başladı ilk zamanlar midesini çok bulandryodu vermedim 5 .Aydan sonra tekrar vermeye başladım yavaş yavaş alisti
DilosCe polenpolen002 ben bütün markaları aldım avent nuk tomme tippee chicco hepsini aldım hiç birini emmedi e bebeğin kendi emzikleri var 20 TL fiyatı onu emdi sadece
DilosCe Elisasmommy benim kızım emmiyor malesef sütüm kesildi mama alıyor mamadan 15 20 dk sonra verdiğimde emiyordu ilk başlarda hatta reçele falan bandırdım reçelin tadı gittiğinde emmeyi bıraktı istersen sen bi reçeli dene bizde işe yaramadı ama 🤷🏻♀️