eminenefer merhaba anneler 18 gun once dogum yaptim meme ucum olmadigi icin cocuk doktorumuzun onerisiyle silikon meme ucuyla emzirmeye basladim kullananlar varmi sonradan birakirmi silikon ucla emmeyi???
Basak23 eminenefer Bende bi 10 gün kullandım göğüs ucum olmadığı için ama onun bırakmasını beklemedim onu kandırarak alıştırdım. Silikon uçla 2-3 dakika emerken ağzından çektim mememi koydum hemen yavaş yavaş tutmaya başladı hemen pes etmeyin bir gün hep göğüsümü tutup bir gün hiç tutamayabiliyordu çenesi biraz daha güçlenince hiç istemez daha merak etmeyin ama dediğim gibi sizde biraz çaba gösterin
minnosvetontis eminenefer ilk cocugumda da kullandım bende kısa sürede çenesi guclenince bırakmıştı. Şimdi kızımda da kullanıyorum çenesi guclenince bırakır buda. Olmayınca olmuyor göğüs ucum cikiyor ama tutamiyorlar yeni doğduğunda tam anlamıyla çıkıntılı değil göğüslerim 🙃
twofruits eminenefer gebeanne sayfasına bakın instagramdan bi videosu var meme ucu için masajlarla ilgili işinize yarayabilir bende bir ay emzirdim sağ tarafta kullandım daha çok sonra bigün çıkardım ve ağzını iyice açıp kahverengi kısmı verdim mümkün olduğunca zamanla uçta çıkıyor zaten silikonla verimli ememiyordu çünkü ve yara olmuştu tam boşalmadığı için mastit olmuştum ve birde bebek alışırsa bırakmayadabilir
Tubatanrverdii Bende 7 gün önce doğum yaptım göğüs ucum olmadığı için silikon göğüs ucu kullanıyorum bi kaç kere sağma pompasıyla sağdım şuan göğüs uölarım çıktı ama ne yazık ki şuan da tutmuyor bende burda bekliyim
20202020 İlk 5 ay kullandım hiç yara acıma vs sorunum da olmadı bebegimde güzel tutuyordu sonra kendisi bıraktı. Tabi sürekli temizlemek kaynatmak dezenfekte etmek gerekiyor hijyen açısından zorluğu olsada o dönemi çok rhaat atlattik