Fatma2779 Merhaba arkadaşlar 3 buçuk aylık bir oğlum var ağzında pamukçuk oluştu oda b12 eksikliğinde oluşurmuş parmak uçlarında derileri soyuluyor gibi şeyler vardı büyük ihtimal b12 eksikliği bunun için çözüm öneri olan var mı nasıl takviye edebilirim
Deletedmom_109 Fatma2779 çok küçük daha. şuan anne sütü ve formül mama dışında bir şey vermeyin. Zaten ikisinden de b12 alıyor. Yine de doktora gidin ona göre belki kan tahliline göre takviye verebilir.
livanurvealpinannesi61 Fatma2779 bu bilgiyi kim söyledi size. Benim kızımın ağzında pamukçuk olmuştu bebeklerde oluyor doktor karbonatlı su ile sil demişti. Mama içiyorsa mama da yapar. Tahlil yapıldımı B12 düşük mü diye.
livanurvealpinannesi61 Deletedmom_109 B12 eksikliğinin zararlarına bakın Bi eğer düşük ise erken tedavi edilmesi gerek. Benim oğlum anne sütü almasına rağmen B12 ve demiri aşırı düşük çıktı. Doktor tedavi verdi..
Deletedmom_109 livanurvealpinannesi61 olmaz demedim ki 🤷🏻♀️ Doktora gidin tahlil yapar dedim. Yetersiz gelebilir tabii
Fatma2779 Hayır doktora yarın götürcem inşallah ben kendi gözlemimle acaba olabilir mi diye fikir almak istedim eğer eksik çıkarsa şimdiden neler yapabilirim fikir sahibi olmak için sordum