Esralparslan1 Kızlar merhaba bebeğim 4 aylık geceleri parmağını ağzına getirip şap sup sesler çıkarıyor o sıra beslemek istiyorum izin vermiyor yemiyor yani neden olur gündüzde belli aralıklarla yapıyor yine 🥴🥹 neden yapar bende merak ediyorum 🥴
Meteninanasi Esralparslan1 bırakın yapsın ellerini keşfediyor ben öyle yaptığında elini çıkarıp emzik veriyordum doktor yapma dedi bırak ellerini tanısın dedi
GokceOrmanci Esralparslan1 dişleri kasiniyo sanırım benimkide 3 ay bitti vicdanina kdr sokuo elini ağzına😅 bide ikisini birden sokmaya calisio. Bazende ara ara biberonla beslerken yandan parmağıni sokmaya calisio emerken😅😅 ay canım benim yaa uyandırıp opesim geldi oglusumu😅
snil Esralparslan1 2,5 yaşa kadar oral dönem diye geçer. Her şeyi ağızlarıyla keşfediyolar. İlk önce de eller nasibini alıyor ☺️ Sonra ayaklara gelecek sıra 😂 Akışına bırakın genelde zamanla kendiliğinden unutuyorlar
SunnyG Parmak emme problem değil diye biliyorum. Gelişim basamaklarından biriymiş sanırım. Bırakın emsin.
Esralparslan1 GokceOrmanci ahahahha benimkide öyle kenardan dediğin gibi biberon emerken parmağınızda şoku veriyor 😍🤪