prensesannesiiiii Kızlar doğumdan sonra aşırı kilo verdim emziriyorum acaba ondan olabilir mi 54 kiloyla hamile kaldım 62 kiloyla dogurudum şuan 49 kiloyum bebeğim 6aylık 😢 kan degerlerim en son iyiydi
Acemi_anne prensesannesiiiii ben çok kilo verdim 56 ile hamile kaldım doğurmadan 80 küsürdüm şuan 50 kilo belki de daha düşüktür bebeğim 4 aylık çok yoruluyorum uykusuz aç o yüzden dahada kilo vermekten korkuyorum saçlarım hep dökülüyor daha hiç doktorada gitmedim
Burcu35 prensesannesiiiii 13-14 kilo aldım 18 verdim dahada veriyorum saçlar dökülüyor zaten. Değerlerime baktırdım sadece d vitamini eksikliği çıktı. Yorgunluktan diye düşünüyorum ben kilo vermeyi
Dnzkizi Ben 10 kilo aldim dogumdan sonra 10 kilo verdim ama vermek istediğim daha 5 6 kilom var evlendigimde 52 hamileyken 62 dogumda 72 suan yine 62yim. Hedef enazndan 55
Sseval prensesannesiiiii yok anacım nerrdee ben üstüne aldım 70 kilo oldum. Her hamilelikte zayıflıyorum iğneleri vitaminleri veriyolar lohusalıkta kilo alıyorum
Haticemiray prensesannesiiiii rekor bendedir sanırım 42 ile hamile kaldım 53 le Doğuma girdim şimdi 40 kiloyum Allahtan boyum uzun değil 1.60 çok kötü durmuyor ama ben üzülüyorum
prensesannesiiiii Haticemiray aynen benimde boyum yok ama bende cok rahatsız oluyorum her gören cok zayıflamışsın fln diyo kıyafetlerim bol geliyo üzülüyorum daha da zayıflamaktan korkuyorum 😢
EymenTaham Bayanlar siz kan vitamin ve balık yağı kullanıyormusunuz emzirme döneminde bu ilaçları kullandıkça kilo vermek yerine kilo alıyorum
prensesannesiiiii EymenTaham ben kullanmıyorum varsa öyle kilo aldıran vitamin balık yagı hapı isimlerini yazarmısınız rica etsem
ElisaArya @Haticemiray 42 ile hamile kaldım 49 ile Doğuma girdim üç kilo bir minnoş doğurdum Doğumdan sonra 38 e düştüm bir yıl oldu daha yeni 40 kilo oldum 😁
Seydameva ElisaArya 40 nedir ya aman ya Rab resmen öküz gibiyim 🤦🏻♀️ Kendimi baya kötü hissettim Şuan nasıl oldu o Harika gerçi ben 40 olsam ölü gibi gezerim ama bari bi 60 bi 55 e falan düşeydim 🤦🏻♀️🥰
Haticemiray ElisaArya boyun kaç giydiğim hiçbişey olmuyor ya sinirlerim bozuluyor hamileyken de az almışsın ama yine iyi 3 kilo doğmuş benimki 2.500 doğdu 40 hafta dolmasına rağmen çok şükür sağlıklı ama
Cagla96 ElisaArya yaa bende 43le hamile kalmıştım Doğumda 58dim doğurur doğurmaz geri hepsini verdim 😂
Nerminkuzey Minamom nasıl verdiniz , ben 2 ay oldu Dogum yapalı 14 kılo gıttı daha var maalesef 😰 yaklasık 30 kg almıştım 58 kg ile hamıle kalarak😬
Tazeanne53 53 ile hamile kaldım. 69 la bitirdim. Şu an 47 kiloyum. 7 ay içinde 22 kilo verdim. Tansiyonum düşüyor, migrenim tutuyor halimden memnun değilim hiç. Bebeğimiz biraz zor bir bebek. Çok uykusuz ve aç kalıyorum.