EzgiAli Merhaba , bebegim 3,5 aylik bugune kadar gittigim kontrollerde sekral galmzesi oldugunu soylemediler bugun ozel bi klinige gittim ve doktor sekral gamzesi oldugunu soyledi onemli degil bazilarinin omur iligine kadar gittigini felc yaptigini soyledi ama bizimki cok sukur oyle birsey degil ister istemez kafama taktim internetten baktim makat deliginin ustunde normal acik delik gibi olan gamzeler gordum sorum su benim kizimin gamzesi kapali kucuk rahatsiz eden goruntusu olmayan bi gamze boyle olmasaydi farkederdim zaten bu gamze ilerde acik delige donermi internettekiler gibi etrafi tuylu falan yoksa bu sekilde kalirmi ? Cok uzun oldu 😁🙏
EzgiAli Ozlemaydin aaa kulak kismindadami oluyomus yaygin bisey demekki korkulacak bisey degil sanirim
Eliftuba @EzgiAli direk bakarak mi soyledi ultrasonlada baktimi? Ilerde acilma olmaz muhtemelen anne karninda kapanmadigi icin oyle kalmis ztn. Bnm 16yasindaki kardesimde de varmis bundan bi sorun olmadi smdiye kadar
EzgiAli Eliftuba hayir ultrosonla bakmadi onemsiz oldugunu soyledide ben genede biraz tedirgin oldum tesekkurler cevap icin 😊
EzgiAli [bilinmeyen] buyuk bebisiniz kac yasinda kucukkenki haliyle aynimi suan buyume falan oldumu diye soruyorumda
EzgiAli [bilinmeyen] anladim buyumez heralde ya sagliklarini etkilemesinde buyusede birsey olmaz napalim
xrem Bizdede var ultrasonda çektirdik biz ama doktpr kapanabilir desi iltihap ve akıntı olmamasına dikkat et dedi.