Busra2013 Kızlar mıdem sert ve nefes daraltıo bende reflu var neyse yatakta uzanıodum bırden carpıntı oldu nefesım kesıldı korkuyorum tutrıyorum panık atagım var kalpten gıtcm dıe korkuom uyumuom😓midemi yaptı acaba
Nisabaran Busra2013 bende hamileyken öyleydim doğumdan sonra crp yüksekliğim vardı oran 1-5 arası olması gerekirken benim oranım 500 dü kanımda enfeksiyon varmış idrar yolumdaki enfeksiyon kanıma geçmiş bol bol su iç ve dinlen belki sende de enfeksiyon vardır çok geçmiş olsun
Tazeanne3434 Busra2013 mide tetikliyor evet bendede aynı durum var çünkü ağır bisey yediğim an göğüs bölgemde ağrı oluyor ve direk çarpıntı başlıyor gaviscon içiyorum hemen rahatlatıyor 🤦🏻♀️
Rainnnn Saniyeli nefes al canım ayaklarının altına yastık koy . Başının altından yastığı kaldır . Burnundan al ağzından ver .2 saniye al 2 saniye ver
Busra2013 Rainnnn kotu bısı olmzmı ya suan bısı yok gectı mıdem sadece rahatsız oda hep bole oluo ama carpıntıdan korktum ayaklarım tıtrıo uykum var uyumuom
Rainnnn Busra2013 titreme muhtemelen panik ataktan olabilir ama kötüysen git tabi muhakkak doktora . Yada orta parmağına temiz bi iğne ile nokta kadar batır kan basıncın dengelenir . Doktorum öle derdi .