Esra_derinnn Selçuklu hacıkaymakta oturuyorum bilinir güvenilir daha önce deneyimi olan bakıcı arıyorum gelecek ay işe başlayacağım bildiğiniz birileri olursa ve yardımcı olursanız çok çok çokk çokkkk sevinirim….
muhendisanne1 Esra_derinnn canım detay verirsen güzel olur ilgilenenlere 😇 kaç saat ya da kaçla kaç arası bekıcak belli bi bütçe ayırdınız mı bunun İçin yatılı mı vs , bu arada yakın oturuyormuşuz ben de şefikcanda oturuyorum 😇
Esra_derinnn muhendisanne1 ilk üç -dört ay yarım gün 8.15 den 14 e kadar, sonra 6 ay saat 8.15 den 16 ya kadar sonrasında 8.15 ten 17 ye kadar yarım günü 1750 tl tam günü 3500 tl olacak şekilde bebek bakımını bilen birini arıyorum
hipregnancy Esra_derinnn bir insan 5 tam gününü size veriyor, 3500 tl ye bulamazsınız maalesef. Ben asgari ücret veriyorum
PurpleTail Ssunal Küçük yerlerde durum farklı oluyor yarım gün 1750 ye bulmuş hanımefendi benim bulunduğum yerde de fiyatlar bu şekil, talep de var.
Esra_derinnn Sadece çocuk bakacak başka birşey istemiyorum zaten o saatlerde uyuyor olacak evde iki defa anca beslenecek o da biberonla
Gokalp15 Esra_derinnn anladım ablam var konyada kendi bebeği de var 7 aylık daha önce baktı bebek falan bulamazsaniz bakcak kimse yardimci olur. Hacı kaymakta nerdesiniz peki