Dogan1 Kızlar suan bebeğim 6 aylık 2 ay sonra ise baslayacagim 9 aylık oluyor benim kaygım beni unutması sizce unuturmu çalışan anneler lütfen içimi ferahlatın sizce.bebegimde travma oluşurmu😢🥺
Sibel3455 Dogan1 arkadaşım 6 aylık oldu bakıcıya bıraktı, bişey olmaz canım merak etme, bende 3 ay sonra bırakcam bakalım nasıl olacak, Allahtan çalıştığım evle iş yeri yakın emzirmeye geleceğim
Nimetdogann Dogan1 emin ol çok daha kolay olur seni neden unutsun tabi ki unutmaz büyüdükçe daha zorlaşıyor oğlum 14 aylıkken başlamıştım zor oldu ama çok değil sonra kızım oldu yeniden iZne ayrıldım şimdi kıZım 14 aylık oğlum 3 yaşında iki ay sonra başlayacağım oğlum şimdiden anneler işe gitmez hayır sen gitme sen olmazsan ben durmam filan diyor sürekli
Nurozcn Dogan1 unutur mu hiiiç 🥹 geliş saatlerimi bile biliyor kapıdan girer girmez başlıyor mızmızlanmaya hemen sarılır boynuma sıkı sıkı 11 aylık ve aynı şekilde sizin gibi bende 8- 9 Aylıkken başlamıştım ☺️
Dolores Dogan1 ben de pazartesi itibariyle bakıcıya bırakacağım ilk hafta ben de yanında olacağım çok üzülüyorum aylardır bunun stresini yaşıyorum umarım mutsuz olmaz umarım bensiz üzülmez 😭😭
Dogan1 Sibel3455 benim kaynanam.bakıcak ama işte ne biliyim ilk çocuk olduğu için çok karmsarım onun geleceği için çalışmam lazım ve cidden tek maaşla olmuyor ona iyi bir gelecek sağlamam lazım ama içim el vermiyor ağlıyorum gece gündüz
Dogan1 Nurozcn inşallah bakalım yani benim bebeğim çok zor bir bebek değil ağlamaz öyle kolay kolay ama kaynanam sigara içiyor etkilenirler gorumcem var 10 yaşında durmadan küfür ediyor hani ondan kaparmı hırçın bir çocuk olurmu diye düşünüyorum
Sibel3455 Dogan1 benimde annem gelecek bakacak, aynen tek maaşla zor ev kira, çocuk büyüdükçe masraf büyüyor İnş durur hakkımızda hayırlısı, durmasa istifa edeceğim 8 sene çöp olacak ama çocuğumdan değerli değil hiç birşey
Dogan1 Sibel3455 keşke benimde annem baksa ama çalışıyor ne yaziki annen eminim çok iyi ilgilenir inşallah durur canım benim
ikizprensesannesi Dogan1 sana şu kadar söyle yeyım benım ablam eşinden bosandı 5aylıktı bebegı eee mecbur calısacak bebegını annemler köyde baktı ablam şehirde calısıyordu izin gunlerınde gidip gele biliyordu mağlum hayat şartları çok şükür 3yasında şimdi bi travma vs olmadı haaa özlem hasret oluyor illa ki o büyüdükçe ablam hepndıyodu işe gidiyorum oğlum senın için sen beni bekle dıyordu yani kolay olmuyor ama mecburen kalınca bırakılyor ama bakan Kılıç de çok önemli çocuğu guvendıgınız insanlarla bırakın Allah yardımcınız olsun inşallah tüm calısan annelerin unutmaz anne unutulur mu daha çok özler hatta
NiLDeRiN Dogan1 unutur mu hiiiç . 3 aylıkken yarım gün gidiyorum annem baktı 2.5 ay . 5.5 aylıkken de bakıcıya başladık sabah 8 akşam 5 . Hiç unutur mu annesi . Camda bekleyecek seni . Endişeli olman çok normal ama rahat tut içini . Bebek alışıyor da bize daha zor geliyor ayrılmak. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerisini düşünmeyin.