Vaveylaaaa Kızlar merhaba ben d vitamini kıza veriyordum ama çalıştığım için çok unutuyorum ben gibi olan var mı ? Kansızlığı var denildi ilaç kötü ettiği için onuda vermek istemiyorum gıdayla destekliyorum ne yapayım akıl verin ben gibi olan varmı
dunyaharikasi Vaveylaaaa saat kurun unutuyorsanız neden vermiyorsunuz ki d vitamini de kan ilacı da çok önemli bebekler için
Mavis34 Vaveylaaaa benim bebegiminde reflüsü var onilaclari çok kusuyor diye gün aşırı felan veriyordum arada vermiyordum 8.ayda demir anemisi çıktı bayabdusuk değerleri iştahsız hic birsey yemiyor başka değerlerde düşük çıktı bağışıklık vs oyuzden mutlaka düzenli icirin
sarmaliklahana Vaveylaaaa ben hiç vermedim 🙄 ek gıdaya erken başlamıştık 6. Ayda kahvaltılarında her sabah keçiboynuzu pekmezi ile başlattım 1 tatlı kaşıgı olarak. Sonr ane yerse verdim. Alerjisi de yoktu cok şükür iştahlı bir bebekte. 8.5 aylıkken kan tahlılı yapıldı herşeyi gayet iyi ekstra takvşyeye gerek yok dendi. Suan 11.ayına girdi. İyi cok şükür
Zumrabal_25 Telefonuna hatırlatıcı ekle hergün aynı saatte çalsın ben öyle yaptim hergun 2.30da ilac diye çalıyor alarm gibi