MelisAlyaninannesi Bebeğim 4 aylık ve günde en az 2-3 kez baya bezinde fazla kakası oluyor bu kakada mukuslu oluyor bu akşam kakası kanlı geldi ne olduğunu anlamıyorum sizin de oldu mu böyle
Mercan28 MelisAlyaninannesi kanlı kaka genelde alerjik bir durum olduğunda oluyormuş bişeye aleejisi olabilir
balkizimmmm MelisAlyaninannesi besin alerjisi olabilir ama popo da çatlak da olabilir bizim ki popo da çatlakmış mesela.
nhduman balkizimmmm ay nasıl geçti peki? Bende aynı dertten muzdaribim🙊 çocuğum kıvranıp duruyor. Çok üzülüyorum 🥹
Minikbirkalp Mukus ve kanlı kaka genelde alerjik belirtisi bizim öyle olmuştu 6 ay süt ve süt ürünleri artı yumurta diyeti yapmıştım bence doktorunuza bir danışın
MelisAlyaninannesi Minikbirkalp doktorumuza kakasının fotoğrafını attım yediklerinizden diyip geçiştirdi beni sanki inek sütü alerjisi oluyomuş sanırım ben kendim araştırarak bunu düşünüyorum doktor hiç öyle bişey demiyor bile
Ayazin-annesi14 MelisAlyaninannesi o zaman başka doktora götürün çünkü ciddi bir durum benim bebeğim de de aynı durum vardı kan gözle görünmüyordu ama kakasi mukusluydu doktorumuz test yaptı ve ilk zamanlar laktoza alerjisi vardi 4 ayljktan sonra süt ve süt ürünlerine alerjisine döndü yani dikkat edilmesi gerekiyor 7 aydır süt ve süt ürünlerin yemiyorum bebeğim için bebeğime de yediremiyorum
Minikbirkalp MelisAlyaninannesi başka doktora gidin sadece süt alerjisi olmayabilir çoklu besin alerjisi de olabilir doktor ihmal etmiş olabilir siz etmeyin bence
balkizimmmm nhduman çok geçmiş olsun, halâ geçmedi bizim doktor merhem falan vermedi, sabah akşam ılık suya oturtun dedi, bebeğim daha 4 aylık, kovaya su doldurup içinde tutuyorum
MelisAlyaninannesi Ayazin-annesi14 bizimki de öyle kan ilk defa bugun geldi ve çok az bir şekilde ama 3 aydır kakası mukuslu. Başka doktora götürücem düzeldi mi peki süt ürünlerini kestikten sonra sadece süt ürünleri mi yemediniz et tavuk domates tahin gibi şeyleri de kestiniz mi
Ayazin-annesi14 MelisAlyaninannesi evet düzeldi çok şükür huzursuzlunma falan da kalmadı sütun yanında süt veren hayvan eti de yemiyorum biraz zor oluyor ama bebeğim için katlanıyorum
MelisAlyaninannesi Ayazin-annesi14 mutlu ve sağlıklı olsunlarda önemli değil yemem yani takviye için vitamin ilaç tarzı bişey kullanıyor musunuz alamadığınız kalsiyum gibi vitaminler için
Ayazin-annesi14 MelisAlyaninannesi evet kan tahlili yaptırmıştır bütün değerlerim düşmüştü aile hekimimiz kan ilacı d vitamini çinko ve b12 takviyesi yaptı şuan onları kullanıyorum
Esraaa55 MelisAlyaninannesi benim bebeğimden de bir kere geldi fotografını cekip doktora gösterdim kaka tahlili yaptırdık temiz cıktı bir dahada yapmadı kanlı kaka bi kere yaptı sadece
Esraaa55 MelisAlyaninannesi hayır kaka tahlili yapıldı temiz cıktı hani kakasıda yeşildi ya rotavirüsü falan varmı die temiz cıkınca gözlemle bır daha olursa alerjı testı yapılsın demisti ama cok şükür bir daha olmadı
SekerAnne MelisAlyaninannesi süt ürünleri alerjisi büyük ihtimalle bizde de var Süt ürünleri Yumurta Dana Eti Ama doktorum diyet vermedi yemeğe devsm ettim daha iyi arada kan geliypr ama egzaması geçti Vücudunda döküntü var mı Bir de rota aşısı tetikliyormuş 3. Dozu yaptırmadım
MelisAlyaninannesi SekerAnne hayır vücutta döküntü yok sadece kakası mukuslu oluyordu dün mukusla beraber ilk defa çok az kan gördüm kakasında
nhduman balkizimmmm ah keşke geçse. Ne kadardır devam ediyor peki? Bizim hemen hemen 1 ayı geçti. Poposuna 2 krem verdi. Bu söylediğini de deneyeyim şifa olsun inşaAllah. 🥺