Elisamomceren Kızlar bebeğim 4 ay 20 günlük bir kaç gündür kuru öksürük var bende de aynı şekilde olmadı bir acile gideyim diyorum uykuda bile öksürüyor ateş falan yok ama sizce neden olabilir
Sebastiann Elisamomceren acaba geniz akıntısı mı var yada boğazları kızarık olabilir benim oğlumda 10 aylık ateşlendi öksürmeye başladı dr gittik antibiyotik verdi ve bende covid olmuşum bende hastayım
ipekk05 Elisamomceren canım benim kızımda dünden beri kuru öksürüyo arada bir hastada değil sizde bişey çıktımı
Elisamomceren TheMomm benimde aklıma o geldi çünkü ateş falan yok şükür gayet iyi ama kuru öksürük acilde bilinir mi ki
Elisamomceren Sebastiann geçmiş olsun sizede çok yani öyle ateş başka bur belirti yok ama bilemiyorum yarın goturcem bakalım
Elisamomceren ipekk05 yok kendi kendine geçti bizim ki şükür şimdide yalanciktan öksürüyor onu öğrenmiş 😅
Tu-ba1091 ipekk05 Bizim.yeni oldu boğaz enfeksiyonu çıktı ilaç ve antibiyotik verdi bakalım gecer diye bekliyoruz
Elisamomceren ipekk05 ben o ara dis tedavisi gördüm anestezi veriyorum diye 5 saat emzirmedim tedarikli gittim doktor öyle demişti sonra bende kuru öksürük oldu kızım da da oldu alerjik birsey mıydı anlamadım baya kafama taktım sonra hastaneye götürmeye gerek kalmadan geçti