Deryaaaaaderya Uykusuzhergece merhaba çocuğunuzda birşey var mı zaman geçmiş ama bazıları oğlumda var merak ettim
Uykusuzhergece Deryaaaaaderya merhaba yeni gördüm yorumunuzu. Oğlum kreşe gidiyor 1 senedir ve şu anda karşılıklı sohbet ediyoruz o derece iyi geldi Allahima bin şükür. Şu anda 4 yaşında
Deryaaaaaderya Uykusuzhergece otizm riski var mı peki başka belirti kaldı mı Bu dizme devam ediyor mu
kidso Uykusuzhergece korkutmak istemem ama bu otizm belirtisi. Baska cocuklarda da oluyor mu bilmem ama
kidso Uykusuzhergece doktor randevunuzdan sonra buraya yeniden yazarsiniz sonucu merak etdim. Ben cocuk terapist okudum o yuzden merak etdim ne oldugunu 🥰 insAllah hicbir seyi yoktur
1ben1eymen Uykusuzhergece Merhaba aynı anda çok şey düşünüyor ne demek? Düşüncelerini erteleme olayı mı yok. Yani aynı anda biçok şeyi mi yapmak istiyor. Aynısını yaşıyoruz da
Uykusuzhergece 1ben1eymen aynı anda çok şey düşünüyor demek şu bir yandan oyun oynuyor bir yandan size soru soruyor bir yandan başka bir şey yapmaya çalışıyor. Sonra bir anda susuyor. Odaklanma problemi yaşıyor ardından.