Melegim1tane Kızlar Yasmin aldım bugün ilk kez kullanacağım adetimin 2.günü bugün, adetle baslanıyormuş ilk kullanımda size sorum şu 21 gün kullanıyoruz ya 21 gün sonra 1 hafta ara veriyomsz o arada adet mi olcm ne zaman tekrar baslıcm
Ebrulavinya Melegim1tane evet bir hafta arada adet olacaksınız bazen ilaç içerken ara kanama olabilir vey o bir hafta da nadir de olsa adet olmamış olabilirsin ama sen ne olursa olsun 8. Gün ikinci kutuya başlayıp hep böyle gideceksin
Nurozcn Melegim1tane korunmak için mi içiyorsunuz? Ben ilk evlendiğim zamanlar kullandım şimdi keşke kullanmasaydım diyorum. İnstagramda Premayı takip ediyorsanız belki görmüşsünüzdür. Kadınlık hormonlarını bozduğunu açıklamıştı çok üzüldüm sizde yinede iyice bi araştırın isterseniz
BuseBlt Melegim1tane ilaç bitince 7 gün ara verip tekrar başlıyorum o arada adet oluyorum zaten ama doktorum olmasan da 7 günden sonra başla yine demişti
150421Elis Melegim1tane hayatının hatasını yaparsın aşırı sinir stres yapıyor :( bence başka bi yöntem deneyin
Melegim1tane Nurozcn hem korunmak hem adetim düzene girsn diye basladım bekarkende düzenlendi diye kullandım ama bir sorun yasamadm
Melegim1tane Nurozcn şimdi siz söyleyince merak edip girip baktım ne bileyim böyle düşünmemiştim belki bu aydan sonra tekrar almam
Deletedmom5284 150421Elis bende biraz terleme yapmıştı bide boşuna kullanmışım zaten hamile kaldım kızıma
Piko2021 Melegim1tane evet öyle oluyor bende 1 haftadır kullanıyorum tüylenme yaptı bende bıyıklarım çıktı 2 günde resmen eşim sadece tüy değil sende değiştin 1 haftada diyor pek sevmedim bunu bu aydan sonra başka bi hap kullanmayı düşünüyorum
Melegim1tane Deletedmom5284 demekki korunma yöntemi diye bir şey yok Allah nasip ederse bir şekilde oluyor