Harikaanne Kızlar bugün farkettim bebegimin ense kısmında sağ ve sol da ikişer beze var kızım hep oraları kasiyodu sürekli ama eli hep oradaydı baktım ve onu farkettim böyle bir durumu olan var mı
efelim Harikaanne geçmiş olsun diş döneminde geçirilen bir enfeksiyondan sonra şişebiliyor inmeside biraz zaman alıyor genelde
Egegun Harikaanne dün ben de bununla ilgili sordum oğlumda da var sağda ve solda dönünde belli oluyor ilk 4 ay önce farkettim 3KKB 2 de çocuk doktoruna gösterdim iki uştrason çekildi ultrasonda büyüyen onlarca lenf bezi tespit edildi çocuklarda çok sık olur enfeksiyon kaynaklı dediler
Harikaanne Egegun Bende şimdi çıktım acilden parça alınıp patolojiye gonderilicekmis çocuk cerrahisine sevk verildi🙁
Egegun Harikaanne neden parça alınacakmış neyi sorun ettiler benim gittiklerim hiç önemsemedi bile sizinki boynun tam neresinde bende korktum şimdi 🙁
Harikaanne Egegun kulak arkası sağ da sol da 2 şer tane var takibe alınacak dedi parça alınması lazım dedi neyin neden olduğu rahatsız edici bir durumun olup olmadığı onun için istediler
Egegun Harikaanne ben özel hastaneye gittim gerek yok ama çok endişelenmişsiniz içiniz rahat etsin ultrason çekelim dedi hiç parça vs demedi sizinki hareket ediyor mu dokununca bir de kaç aylık bebeğiniz