Sadecan MimozaYT turkiyenin bir çok yerinde görülebileceği söyleniyordu. Dun ve bu gece 23 ile 01 aralarinda
Sadecan Afrababy 😊 temmuz ortasından beri devam eden meteor yağmuru var. Bu tarihlerde yoğunlaşıyor sanırım
Kumsalve_annesi16 MasalsMommy 😂😂😂😂 hahah ola bilirmiyimki 😄 amann kafama taş yağsın diyede çıkıp balkoda oturmam vallaha yapana helal olsun ✋
Sadecan Halimea ben umudu kestim. Çocuk sürekli uyanıyor ve dışarı çok soğuk. Cocuk yokken yağmur kanlı ay vs izlemek için kampa giderdik, simdi çocukla köye gidelim bari orda izleriz diyoruz onda da şansımıza cocuk durmuyor :(
MasalsMommy Kumsalve_annesi16 Allahım ver artık belamı deyip sokağın ortasına sandalye atma ihtimalim yüksek😂😂
Sadecan Klymeneninatlasi 23 ile 01 arası deniyor turkiyenin bir çok yerinde gozlenebilirmis ancak karanlık ortam olmalı
MasalMomm4509__ Halimea bugünde diyorlar ama ağustos boyunca sürermiş eylüle kadar sürer yazıyor internetten araştırdım hiç üşenmeden 😅😅😅😅
Halimea MasalMomm4509__ bende baktım cnm ama birsey bulamadım. kardesimi görevlendirdim tlf cek bana at diye haber .edince bende çıkarım dama….