Sehoooo Kızlar ben 58 le hamılr kaldım . 75le doguma gırdım suan 46 kıloyum ve kemıklerım sayılıyor ama ısteyerek vermedım kıloyu . Hastaneye gittim tahlıllerım temiz çıktı . Ama kilo alamıyorum napmam lazımm nolur bısey solıyın kılo almak ıstıyorummmmmm
Kbr041 Sehoooo aynı durum bende de var en son 48dim bayramda tartılmıştım en son ama baya verdim belim falan çok küçüldü yüzüm küçüldü bebeğim 4 aylık yemek yiyemiyorum midem küçüldü yemeye yemeye her gören ay ne kadar zayıflamışsın çok bitkinsin diyor sinirlerim bozuluyor
Kbr041 Sehoooo çok felaket kafaya takmıs durumdayım şu kilo mevzusunu son 1 hafta da verdim ben ama baya verdim sinirlerim bozulacak diye tartılmıyorum acil kilo almam lazım
Elizmoms Sehoooo bende çok zayıfladım 11 aylık kızım çok hareketli 43 kiloyum şuan gören çok zayifsin diyo daha çok moralimi bozuyorlar çocukla uğraşmaktan yemek yemeye fırsatım olmuyo tek başımayım yemeyince midem küçücük kaldı iyice nasıl kilo alınır bende burada bekleyeyim bari😔
Yarim_Kilo_Kiyma Sehoooo Protein ağırlıklı ve düzenli beslenirseniz sağlıklı bir şekilde kilo alırsınız
Rabiaa12 Kbr041 gece yatmadan cici bebe ye o çok kilo yapıyor çocuklar icin kullanılan devam sütüyle yap içim markanın gayet işe yarıyor
Grupyildizi Kbr041 bende kilo verdim cok eskiden 55 falandim 49a dustum bejim mide problemim var oyuzden bakteri var midemde ve agriyor
Egeninguzelannesi Elizmoms İnanın sizle aynı durumdayım artık bir yere gitmek istemiyorum ne kadar zayıflamışsin cümlelerini duymaktan bıktım izne gittik oturdum bı dk geçmedi kayinbabam kurmuşsun noldu sana böyle dedi çok yıpratıcı bir süreç benim için şuan en büyük hayalim kilo almak 😔
Sehoooo Yarim_Kilo_Kiyma hergun sabah 3tane yumurta yerım peynır vs . Aksamları bıraz aksatıyroum malum cocuga yemek uyut temızlıkmderken bazen unutuyorum adam akıllı yemek yemeyı
Boymoms Yarim_Kilo_Kiyma size fiktirinizi sorduğumu hatırlamıyorum, arkadaş bi öneri istemiş bizlerde tecrübe ettiğimiz şeyleri naçizane öneriyoruz. Siz burda saçma yada diye yorumlayın diye değil sizi ilgilendirdiğini pek düşünmüyorum 😂ayrıca biraz kibar olmanız da fayda var 👍
saripapatyam2 Sehoooo valla bol bol dondurma ve çikolata ile aldım.. dondurma da hani şu bimde varya 5 li küçük magnum gibi onun bağımlısı olmuştum resmen..53 ten 65 e çıktım Allahtan boyum uzun ordan kurtarıyorum 🙄
Miranalim55 Bende kilo almak istyorum 44 kiloyum bebeğim beni cok yoruyor yemek yapmaya fırsatım hic olmıuyor tek başına büyütüyorum eşim hic destek cıkmıyor midem kücüldü artık hicbirseyde yiyesim gelmiyor 😔😔😔
Kbr041 Miranalim55 bende en son 48 dim kesin o civarlara düştüm pekmez aldım ondan içiyorum kahvaltıdan sonra 2.çorba kaşığı
Boymoms Rabiaa12 bende aynı yorumu yaptım lakin bi arkadaş stres atmak için bize çatmaya çalışıyor sanırım 😂
Yarim_Kilo_Kiyma Rabiaa12 Bu kadar sağlıklısız beslenme ile alınan kilo puf kilodur. Biliyorum ki yorum yapıyorum!
Rabiaa12 Yarim_Kilo_Kiyma çok biliyorsanız gidip beslenme koçu olun nerden biliyorsunuz sağlıksız beslendiğini