Prensess_annesii Merhaba güzel anneler henüz 2 günlük anneyim. Tecrübeli annelerin yardımına ihtiyacım var. Bebeğinizi ilk günler kaç saatte bir emziriyordunuz ve uyurken uyandırıp emzirdiginiz oluyor muydu. Yoksa uyanmasını mi beklemeliyiz. Şimdiden teşekkürler
thisismylife Prensess_annesii canım benim öncelikle hayırlı uğurlu olsun hoşgeldin 💞 zaten çok minimal şuan emzir sürekli gazını çıkar altını çıkar yatır sürekli öyle oluyor zaten rutin kontrol et çok uyuyorsa uyandır yani memeni tut açar ağzını herhalde geri yatırırsın zaten şuan günün çoğunu yatmakla geçirirler
Burcu35 Prensess_annesii Doktorum ne zaman isterse o zaman emzirmelisin demişti yani yarım saatte bir emebilir problem yok ama 2-3 saati geçmemeli çünkü daha çok küçük sarılık riski çok yüksek. Gecede gündüzde 2-3 saati geçmemeli. Risk kalktıktan sonra ne zaman isterse saat tutmadan emzirdim
taninmayananne Prensess_annesii öncelikle rabbim size bağıslasin ... Ben o zamanlar 2 saatte bir emzirirdim ama bebeğim puskurarak kustugu için doktor 4ssatte vbir emxirmemi tavsiye etti. Suan da11,5aylik ce bana bagimli resmen gece 3-4 saat kesintisiz emiyor halada agliyor. Bu sekildeyiz.
Medine55 Prensess_annesii bende 15 günlüğüm canım bebeğim uyuyor ona kalsa hiç uyanmivak zorla uyandırıp emziriyprum oda 5-6 dakika emiyor 🙄 gündüzü uyuyarak geçiriyor gece ise gözünü BİLE kırpmıyor 🙄🙄 allah yardımcımız olsun
Pamukseker_Annesi Prensess_annesii ben yarım saatte bir ağlıyordu meme veriyordum hemen 15 gün sonra artık saatte bir iki saatte bir şeklinde nezaman ağlarsa veriyodum uykusundan uyandurıyordum evet sarılık geçirdiğimiz için inatla besledim bir ayda 1kilo 100 gram aldı
SumeyraErva Prensess_annesii uyandir mutlaka doktor ve hemsireler 2 saat diyolar ama ben yarim saat 1 saatte bir hep zorla uyandirip emzirdim sukurler olsun sariligimiz 9dan yukari cikmadi hic sizde mutlaka uyandirin ve emzirin sik sik gece de dahil sik sik emmesi lazim