twofruits Altayyas 9 ay 19 günlük tık yok bizde de geç olacak muhtemelen bende bekliyorum bigün yanıma pıtır pıtır gelecek diye 😂
Yenigelinnur Mrsanne benşm kızım da önce uçuyormuş gibi karnının üzerinde elleri ve ayakları havadaydı . Garibim hareket ediyor sanıyordu herhalde sonradan geri geri gitti 😅
Uras42 14 aylık hala emeklemez zaten emekleme.bir gelişim basamağı değil çok takılmayın tatlı oluyolar evet orası ayrı🤭
Selanik_guzeli Uras42 emeklemeden nasıl gidiyor peki cnm benimkinde 1 yaşında ama emeklemiyor tutunup kalkma da yok poposuyla dönüyor her yere bide elimden tutunca yürüyor kanepede sıralıyor ama Tırmanma falan yok
-Eliif Serpilctn 6buçuk aylıktı emeklemeye başlayalı 7ay 4günlüğüz tutunup kalkmaya başladı çok zooorrrr yerinde durmuyor 😂
Demirac19 -Eliif Allah yardımcın olsun benim oğlum da öyleydi şimdi 3,5 yaşında çok hareketli asla durmuyor ama çok da akıllı bir çocuk 😇
Demirac19 Serpilctn ilk oğlum 6 aylıkken emekledi, ikincisi hiç emeklemedi sonra yürümeye başladı 1 yaşında sonra emekledi 😅 bazı bebekler hiç emeklemiyor
Serpilctn Demirac19 ay inşallah benim oğlan emekler😀😀😀 çok seviyorum öyle emekleyen bebekleri peşinden geliyorlar öyle sürüne sürüne 😀😀🥰🥰
Gujeli Hiç sürünmeden 6. ayda direkt emeklemeye başladı 7. Ayda tutunarak kalkmaya başladı peşinden koşturuyoruz 🫠