efeninannesi4207 Bebeğim enfeksiyondan küvezde 4 gün oldu doğalı 10 gün de çıkar dediler antibiyotik veriyorlarmış başka da bir sıkıntısı yok. Var mı aynı durumu yaşayanlar
_anne29 efeninannesi4207 benim kızımda erken doğumdan 5 gün yattı her gün süt götürdüm yanına gittim. Çok zor durum. İnşallah sağlıkla bir an önce çıkar canım çok geçmiş olsun
Caglarass efeninannesi4207 Oğlumda yaşadık 10 gün kaldi antibiyotik için. Genelde 7 günlük tedavi uyguluyolarmış. Bol bol dinlenin, süt sağın. Allah tez zamanda kavuştursun inşallah 😊
Burca Ben yaşamıştım 10 gun boyunca kuvezde kalmıştı ve her gun süt goturuyordum ki sutumdee hic yoktu ne kadar sagabildiysem cok zor birsey Allah yardimcin olsun seninde
Ebrarmirhan Ben erken doğum yaptım ikizlerim biri 10 biri 15 gün kaldı şimdi maslah normal bebekler gibiler kilosu boyu hersey onlar geldikten sonra başlıyor hiç merak etme inşallah iyi olacaklar
efeninannesi4207 Ebrarmirhan inşallah canım benim erken doğum değil 39 haftalık oldu. Solunum sıkıntısı vardı sonra enfeksiyon çıktı işte şuan iyiymiş tedaviye yanıt verdi dünden beri daha iyi dedi 🤲
efeninannesi4207 Caglarass Amin inşallah Allah razı olsun canım antibiyotik 10 gün olue mu yoksa 7 gün mü
Caglarass efeninannesi4207 Genelde 7 gün ama tekrarlamasın diye doktorumuz 10 güne tamamlamıştı bizim