_lleyla Kızlar merhaba 20 günlük anneyim.Bu zamana kadar hiç sorun yoktu 1 haftadır sol mememde enfeksiyon oldu kan akıyordu sonra ilaç iğne derken normal akıyor.Ama sağ göğüsümden çok küçük ve bebek emince doymuyor aranızda bu sorunu yaşayan var mı ?
Yarenventolin _lleyla benim de göğsümün yara oldu çatlak yerinde hafif kanlı sarı leke geliyor doktora mı gittiniz enfeksiyon mu bu mu okuyor acaba
Atlasligunler _lleyla bende yeni dogum yaptigimda bir gogsum asiri agriyordu o yuzden tek meme vermek zorunda kaldim hatta o kadar agriyordu ki onu bidaha asla vermicem demistim. Ama iyi ki vermisim tek memeyle de emzirilir annrm beni tek memeyle büyütmüş ama tek memeyle iki meme ayni olmuyor. Biri yumusuyor digerini veriyorum digeri doluyor o sure icinde
_lleyla Yarenventolin Evet doktor enfeksiyon dedi ve aşırı şişti dedi apse olmamasını önlicez ondan ilaç falan verdi bana ve ben o göğüsten vermeden 3 gün öyle dedi bana
_lleyla Atlasligunler yok ben sağıyorum diğerini sadece yara olduğu için şuanlık cesaret edemiyorum ama annem sakat kalır diyor bende bir taneyle emziririim nolcak diyorumm