Deletedmom_109 babyandmom1 valla bize bile yaramaz onlar ya. Çok katkılı düz yoğurdun içine meyve püresi olmadı reçel koyun daha sağlıklı olur
Asym33 babyandmom1 Bence vermeyin canım sen evde daha güzelini daha dogalini yaparsın internette çok tarif var
Bugsbunny1 babyandmom1 13 aylık ogluma geçen bir tane yedirdim devamlı vermem ama ayda yılda 1 . İlk defa verdim zaten ama ben çok kasmiyorum daha sonra tekrar veririm belki
tineanigra babyandmom1 çok şekerli ve katkı maddesi var içinde doğal olarak. Evde kendiniz yapın meyveli yoğurt. İlerde anlamaya başlayınca zaten engel olamıcaz bazı şeylere o yüzden ne kadar geç tanışsalar kar
Halimea babyandmom1 ben daha vermedim zararı varmı ? Bilmiyorum . Genelde Evde muzu yada çilegi eziyorum yogurla azda pemez katıp veriyorum.
Neslihan-55 babyandmom1 ben 11 aylık bebeğime markalı alıp vermeyi düşündüm içindekilere bakim dedim baktığım gibi geri bıraktım içinde yok yok asitten suruptan glikoza her şey var yoğurda koydum muzu çileği vverdim al sana danino
Wanderlust babyandmom1 simdi yaz yigurda karistirilcak bircok meyvenin zaten mevsimi direk meyveyi yogurtla karistirip vermeniz daha saglikli icerisinde hicbir sey olmasa dahi 1 yil bozulmadan dursun diye bile bircok katki maddesi var onu gectim seker vs bircok katki maddesi iceriyor yine de tercih sizin bana gore erken
eylul19 babyandmom1 katkı maddesı cok var bnce hıcbır yasta vermesek daha ıyı olur.onun yerıne evde kendınız yapabılırsınız yogurt meyve karıstırın tadı aynı oluyo ztn
300121 18 aylık bebeğim dışarıda çok mecbur kalırsam tercih ediyorum. Evde onun yerine kendim meyveli yoğurt yapıyorum öylesi daha sağlıklı oluyor çok mecbur kalmadıkça tercih etmeyin bence.