yareninannesiiii Yeni yeni emeklemeye çalışıyor ama ileri degil geri gidiyor yürüteçte de ileri degil geri gidiyor bağıran bu kızla ben
Fun yareninannesiiii yürüteci komple bırakıp yürüme arkadaşı alabilirsiniz yürüteç zaten faydası yok zararı var. Yürüme arkadaşını geriye süremez ileriye doğru mecbur gidicek yere indiğinde ona uzanmak için kalkıp ayakta durmayı öğrenicek vs vs
yuhumgeliy yareninannesiiii canım benim kızım da öyleydi geri geri emekledi 1 ay sonra öne emeklemeye başladı
MotherOfAlmila yareninannesiiii Ilk zamanlar benim kizda geri geri gidiyordu.😂 ama zamanla duzeldi. Ayrica yurutec toplamda belki 13-14 gun ancak kullandim. 10 dk falan en fazla.
Halimea yareninannesiiii bizimkide 6 , 7 aylıkken geri geri gidiyodu 8 ayında düzeldı şimdi 9 aylık hızlı gidiyo , arada kalmaya çalısıyo🤗
Sontvbukucu yareninannesiiii 1 ay sonra öne emekler ama yurutec emeklemeyi geciktiriyor veya engelliyor.
yareninannesiiii Sontvbukucu onsuz olmuyor temizlik yaparken koyuyorum yemek yaparken falan yoksa yanından ayrılmamı istemiyor
Zlm yareninannesiiii benim kardesimde geri geri emeklerdi 😄 benim kızımda ilk başta kendini geriye doğru götürebiliyordu ama tam emekleme değil sürünme gibi