yagizinannesiiiiiiiiii Kızlar son zamanlarda oğlumun idrarı kötü kokmaya başladı enfeksiyon mu sıvı kaybı mi ?
eylul19 yagizinannesiiiiiiiiii huzursuzluk ,kusma ve ates gbı durumlar olursa ıdrar yolu enfeksıyonudur.doktorunuza danısın eger koku devam ederse bır tahlıl verırsınız eger varsa da once teshıs konulmus olur
benjaminannesi eylul19 ayy korktum bu sabah hafif koyu idrar yapmıştı neyse pazartesi sorarım korktum kız kusuyor huzursuz gazı vardır herhalde ayy içime dery oldu şimdi biraz atak biriyimde 🥵
yagizinannesiiiiiiiiii eylul19 huzursuzluk hep var doğduğundan beri o yüzden emin olamıyorum eğer geçmezse tahlil yaptıracağım sağ olun❤️
eylul19 benjaminannesi hep yureklerımız agzımızda malesef 😔bız 2 kere gecırdık enfeksıyonu o yzudem hep bakıyorum edıyorum.uzun sure yapmadıysa ama ıdrarını beklettıyse ondan da kokmus olabılır.takıp edın bıraz .yada ıdrarırını yaparken aglarsa falan onada bakın
benjaminannesi eylul19 geceleri yapmıyor bazen çok huysuzluk yaşıyoruz ama sabahları yapınca öyle oluyor ama bu devamli olan bir şey değil 😓 ah annelik
eylul19 benjaminannesi takıpte kalın mutlaka ıcnız rahat etsın ıstıyosanız da test yaptırın .ıns yoktur