Adarenn sevgiicaliss_ dondurma aşerdim gecenin bir vakti yana yakıla ertesi günde hamile olduğumu öğrendim
yagmursarya Cevizli sucuk aşermiştim, almanyadayım burda aldık güzel değildi. O dönem ülkeden eşimin kuzeni ve ailesi gelecekti, kaynım onlarla göndermek istedi yerimiz yok dediler (okey seti getirdiler). Artık hiç sevmiyorum.
Yasarinannesi_9 sevgiicaliss_ İlk erik istemiştim ta bursada gezerken bulduk almıştı eşim hepsini yemek istemiştim😊
MotherOfAlmila sevgiicaliss_ Cok tuhaf ne aserdim, ne midem bulandi. Gobegimde cikmadi, dogurmaya yakin ogrendim.😂
Deletedmom_21 sevgiicaliss_ şubat ayında şeftali istemişti canım dondurulmuş şeklinde bulmuştu eşim yemistim
asiltonunmommysi sevgiicaliss_ adana dürüm 😂 hala anlatırım, ben bilmem eşim biride yiyorlardı saatler geçti gözümün önünden aklımdan gitmedi ağzımın suları aktı kafamı dağıtsam da geçmedi isteğim sokağa çıkma yasağı vardı 😂 1.5 yemiştim hala da yemeğe devam edebilirdim olsaydı
esrtrgyok sevgiicaliss_ közde biber hamile olduğumu bilmiyordum sabahın köründe 😂sonra tahmin ettim hamileyim diye 😅