Nereleregidem normal doğum oldu ama su yutmuştu bebeğim bir hafta yoğun bakımda kaldı ilk üç gün kustuğu için damardan beslendi sadece 4. Gün sağdığım sütleri ve mama vermeye başladılar ben doğum yaptığım sırada eşimin anne babası covidlerdi Gelemediler Rabbim gönlümü biliyormuş zamanını ona göre ayarlamış kendi annemlere de ben gelmeyin dedim devlet hastanesi refakatçiyi zor alıyorlar nerdeyse görümcem kaldı başımda ablamdan ötedir çok severim hastaneden çıkarken sarıydı teni bebeğimin gece ışık aldı dediler ama geçmemişti beslenme bozuk olduğu için normaldi olmasa mucize olurdu zaten 7. Gün eve getirdik oğlumu eşimle üç gün durduk birlikte sarılığı arttı yatış verdiler üç gün yine ayrı kaldık 13 günlüktü Eve geldiğinde eşimin ailesine de kendi aileme de tarafsız eşit konuştum ben daha doğum yaptığımı anlayamadım kaç gündür kucağıma alamadım çocuk bize biz ona alışalım izin verin zaten hastalığı yeni atlattınız ama hala öksürüyorsunuz ben bi daha hastaneye yatıramam çocuğumu dedim bir aylık oldu öyle geldiler gördüler resim attık tabiki ama eve bir ay sonra geldiler kendi ailem anlayışlı birde huyumu bildikleri için ben ne dersem odur bide başından geçmiş insanın anlayışlı olması gerekiyor gelirdi annem yarım saat durur iyi misiniz der karşıdan görür giderdi hasta olmasın bişey olmasın diye eşimin annesi tam tersi sabah gelirdi akşama kadar başımda dururdu emzirirken ayrı odaya giderdim peşimden gelirdi bir geldi git içerde bekle anne gelicem dedim eşime dedim aldı çıkardı odadan sonraki gelişinde yine emziricem odaya daldı yanında rahat edemediğim için buraya geliyorum anne müsade et emsin getircem zaten çocuğu dedim yine eşim çıkardı biz oturalım içerde gelir zaten diye hiç düşünce yok düz her hafta gelmeye başladı eşimin annesi sabahtan akşama kadar duruyor iş yapmama yardım yok çayını kahvesini içer bardağını Bile kaldırıp mutfağa koymaz o halimle benden hizmet bekler neden doğar doğmaz evime alayım öyle insanı sinir stres moral bozukluğu hat safhada zaten hala aklıma geldikçe sinir olurum kalp kırmamak için uzak tuttum yoksa dilim çok ağırdır çok susar sabrederim tek kelimem yeter konuşunca