Happyhappyhappy Merhabalar Almanya’ya iş başvurusu yapmak istiyorum ama hemşire olarak nereden başvuru yapabilirim bilmiyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı? Ve ya havaalanına işçi olarak
bidemir Happyhappyhappy işe alım sırasında önemli oluyor zaten . İlk önce Almanca kursuna gidip akıcı bir şekilde konuşmanız gerekiyor .
Happyhappyhappy Civcivim_mira merhaba maalesef hiçbir ilerleme kaydedemedim. Bu tarz işlere bakan bi kişiye ulaştım diplomalarımı vs yolladım geri dönüş yapmadılar
Civcivim_mira Happyhappyhappy hadi ya 🙄 bende hemşirelik mezunuyum da liseden şansımı denemek istiyorum ama sertifika önemliymiş en başta
MelindaMelisa Civcivim_mira Bir arkadaşım şirket bulmuştu evde sağlık hizmetleri veren.Almancayı iyi bilmesi gerekiyordu ama arkadaşım yapamadı öğrenemedi.
Happyhappyhappy Civcivim_mira maalesef dil şartı var işte o da kursa gitmek sıkıntı şahsen benim için 🤷🏻♀️
Civcivim_mira MelindaMelisa evet ya öncelik dili öğrenmek sertifikayı almak sonra başvuru denklik falan. Ama dilde kolay değil uzun zaman alıyor kızım var kursa gitsem bırakacak kimsen yok şuan kayınvalidemler burda ama martın ilk haftası gidiyorlar kurslar da uzun sürer gidemem ki araştırma yapmam laızm bi