Meriyyy Sağlık ocağının verdiği damlayı kullanmıyorum özel bir doktora gittik o da sidefer verdi gittik aldık ama 4-10yaş grubu için uygundur yazıyor yanlış mı vermişler acaba
Civcivim_mira Miniminnakbebe kusura bakmayın yeni gördüm, biz prematüre doğduğumuz için kilo başına 2 damla veriyorum ve şuan 8 kilo. Yani 16 damla veriyorum tam bilmiyorum ne kadar gittiğini ama 3-4 hafta gidiyordur galiba
Berkininannesiiii Meriyyy biz kullanıyoruz canım çoğu ilaçta öyle yazıyor zaten kilo başına bi damla içinde ki tozu da karıştırıyorsun
Miniminnakbebe Civcivim_mira anladım yani ortalama 1 ay gidiyor bizimki de o kilolarda da belki daha uzun gidiyordur diye sordum ocean kullanıyoruz 1 ayda bitiyor ve sürekli zam geliyor 🥲
Gamze0707 Meriyyy hayir bizde 4 ayliktan beri kullaniyoruz icerigi en temiz damla kiloya gore kullanin
Civcivim_mira Miniminnakbebe valla çok pahalı gerçekten bide Mama kullanıyoruz gerçekten aylık baksan 1000 TL gidiyordur kızım ek gıda istemiyor mama veriyorum ilaç vesaire gerçekten çok pahalı herşey
Habibeasel16 Meriyyy bizde kullandık iki kızımda çok iyi Bi damla damla miktarına göre vermeniz yeterli
gunesbulutmom319 Peki kullandığınız dönemde bebeklerinizde kusma oldu mu anneler benim kızım onu içirdiğim dönemler çok kusuyodu kesmek zorunda kaldım da