Simsiminannesii Kizim 8. Aya girdiğinden beri gece uykuları iyice şaştı çığlık atarak uyaniyo yarım saatte bir uyaniyo geri uyumak istemiyo gün icinde sürekli ağlıyo doktora götürdük hic bi sorun yok dedi neden bu kadar ağlıyo çözemiyorum
Melisam Simsiminannesii sekiz buçuk aylık aynı sorunlar 1 aydın bizde sürekli ağlıyor hcbse yapamıyorum
MuhammedAmine Simsiminannesii diş geliyor olabilir mi benim oğlumda 7.5 aylık alt 2 dişi var üstten 3 diş geliyor uyumuyor yemiyor içmiyor sürekli ağlıyor çok mutsuz
Simsiminannesii Melisam ayy ne yapıcaz bilmiyorum uykusuzluktan yüzüm gözüm sisti yardım edenim de yok tek başıma ne kadar sürücek budurum acaba
Simsiminannesii MuhammedAmine doktor diş belirtisi yok dedi sürekli kontrol ediyorum elimle kabarma yok diş etlerinde
Muhkub2016 4 ay 23 gunlk ağlama krizkeri yaşıyoruz. Doymuyomu acaba diye mama verdim red yaşıyorduk çnkü şimdi hiçten red ediyor. Mama verdim değişen bişey olmadı yarın bnde kontrol ettrcem. Gece ağlayarak uyanıyor memeyi veriyorum çığlk atıyo😭