Tugcedmr Sağlık ocağı verdi 7 ayligiz şuanda sağlık ocağı d vitamini 5 damla tok karnına demir ilacını ac karnına 3 damla olarak ver dedi dün doktora götürdüm tam tersi ver 3 damla d vitamini 7 damla demir ilacı dedi hangisinin dediğine göre vermeliyim
livanurvealpinannesi61 Tugcedmr doktorun dediği gibi d3 vitamin günde 1 kez 3 damla demir damlası günde 1 kez kilosu kadar verilir.
Alikusunannesii Tugcedmr demir ilacını sağlık ocağından mı aldınız ben ordan almıştım içeriğinde paraben var dikkat edin
Prettywoman91 Tugcedmr sağlık ocağınınkini kullanmayın mümkünse. Ocean d vit bir fıs. Bestiron demir kilosu kadar damla kullanıyorsunuz.
Tugcedmr livanurvealpinannesi61 ben yanlış vermişim bu zamana kadar sağlık ocağı ters demişti bir sıkıntı olur mu
livanurvealpinannesi61 Tugcedmr fazla verilen d3 vitamini bıngıldağın erken kapanmasına sebep olur demişti hemşire.
livanurvealpinannesi61 Tugcedmr d 3 vitamini bıngıldağın kapanması için veriliyor ama fazla vermemek gerek 1 yaşa kadar bıngıldağın kapanması lazım . Bana Bi hemşire fazla damla verdirtti diğer hemşire fazla verdiğiniz için erken kapanmaya başlamış dedi. 3 aylıkken başlamıştı kapanmaya.
Yigidoannesii Tugcedmr bende temiz içerikli Demir ilacı arayışındayım d vitamini olarak ocean kullanıyorum
livanurvealpinannesi61 Tugcedmr demir damlası olarak da 9 ay ocean Microfer kullandım ama değeri düşük çıktı etki etmedi hiç sıvı form olarak etki eden önerebileciğim yok malesef canım nutrigen toz saşe var ama ek gıda döneminde veriliyor canım şuan onu aldım
Prettywoman91 Tugcedmr d vitaminin içeriğinde yemeklerde kullandığımız bildiğiniz ayçiçek yağı var. Ve onun gaz yaptığını söyleyen bir sürü anne var. Demir ilacın da kimyasal var. Söylediğim markaların içeriği tertemiz. Kimyagerim bende bu arada tercih etmiyorum o yüzden. Ürünlerin içerisinde kullanılan etken maddelerin yararlılık açısından kalitesi çok önemli. Gene de sizin tercihiniz tabi ama bebeklerimiz en iyisini hak ediyor 💕
Tugcedmr Prettywoman91 ay tabiki canım çok çok tesekkur ederim bilgin için allah razi olsun pazartesi hemen alacagim