Metehannnn Yagmurssss1 evolvia kullanıyordum baktım ki çocuk kilo almıyor 100 cc içse bile tık yok. Sonra aptamile geçtim kilo almaya başladı. Sonra kabızlik vardi. Bi seferde aptamil conformil kullanmaya başladım. Kaka sorunu çözülüyor gibi bakalım inşallah
livanurvealpinannesi61 Yagmurssss1 en iyisi evolvia nutri plus. Hipp aşırı kokuyor tadı kokusu çok ağır. Aptamil de aşırı şeker ve palm yağı var.
livanurvealpinannesi61 Metehannnn her bebeğe her mama yaramıyor malesef ki kimisine kilo aldırıyor kimisine aldırmıyor.
Yagmurssss1 livanurvealpinannesi61 evolvia bunundaha öncede tavsiye etmişlerdi ama çok yaygın kullanılmadığı İçin pek soramadım kullanan bulamadım
Metehannnn livanurvealpinannesi61 evet canm ama evolviayi bebegm cok sevmişti. Aptamili iştahla yemiyor
livanurvealpinannesi61 Yagmurssss1 ben 3 yıl önce doktora sormuştum en iyisi evolvia sonra hipp demişti ama hipp sevmedi oğlum.
livanurvealpinannesi61 Metehannnn benim oğlum da hipp ve bebelac gold sevmedi hiç evolvia ve sma içiyor sadece canım
livanurvealpinannesi61 Metehannnn ben evolvia 2 kez kullandım anne sütü de alıyordu o yüzden net bişey diyemem canım mecbur kaldığım için vermiştim ama kullanan çoğu kişi kilo konusunda sorun yaşamamış ben memnundum gaz kabızlık VS yapmadı bizde.
Hlyslh Holle. Gayet iyi bir mama. Besin değerlerini karsilastirmanizi öneririm. İçerik olarak da gayet iyi. Hipp de güzel. Hipp kullanıyordu ama Holleye geçti benim yavrum. Holle iyidir. Holle deneyin.