Masalergn 4 ay 2 günlük bebeğim bu zamana kadar sadece bir kere döndü ve yüzüstü durmayı asla sevmiyor ne yaparsam yapayım 5 dkdan fazla durmuyor ve elinde hiçbir oyuncak tutup oynamıyor neden olabilir
Mihrimahveannesi Masalergn benim kızımda öyleydi bir anda geçiyor hepsi yapmaya başlıyor merak etmeyin 🤗
CeylinEkim Masalergn daha çok küçük çünkü benim kızımda yüzüstü yatmazdı midesi bulanırdı hala yüzüstü yatmayı sevmiyor oyuncaklarla oynaması için oturmaya başlaması gerekir ki her bebekte aynı olmaz yüne oynamayabilir yani
Angelia Masalergn bende yüz üstü dursun diye çok uğraştım emeklemeye başlasın diye daha çok uğraştım ama hiç durmadı ve hiç emeklemedi. Yaşına gelmeden yürümeye başladı sonrasında bir yerden tutunup kalkmak için emeklemeye başladı 😂😂
Sermincev Masalergn benim oğlan da sevmiyor ama ben ebebekten yastık aldım bunun için c şeklinde, kolları üstte kalıyor onu sevdi duruyor onda🤣 ucunda da oyuncaklar var ağzına falan sokuyor oynuyor☺️
Masalergn Ne biliyim bazen görüyorum daha 2 aylıkken dönen bebekler 3 aylık olmadan elinde oyuncak tutup oynayanlar o yüzden bir sorun olabilir mi diye düşündüm 🥹
CeylinEkim Masalergn hayır her bebeğin gelişimi kendine özeldir kafanıza böyle seyler sokmayın düşünmeyin bunları durun bakalım daha biz de yapmadık yapmadık hepsi bi anda oluverdi
Masalergn CeylinEkim bebeğimin baş çevresi normale göre küçük biraz o yüzden tedirginim açıkçası 💁🏻♀️
CeylinEkim Masalergn düzelir benim kızımın da kafası arka tarafı uzundu suyu bittiği için uzama olmuş düzeldi çok şükür 🙏🏻 güzel düşün güzel anne 🙏🏻
Ay35gok Benim oğlumda asla sevmezdi hemen çığlığı basardi hiç durmadı 8. Ayda döndü donememesi bı sorun değil zaten başını dik tutabiliyorsa yuzustuyken o onemli 🥰
Oykunil Masalergn benimkide nefret ederdi belli bir aydan sonra bir başkası artık sırt üstü. Nefret ediyo hepsi olur akışına bırakın çocuk istediği zaman dönsün