ervakusunannesi 4 gün önce sezeryan oldum lazer estetik dikiş oluyomuş ondan yapmışlar, ama halen acısı var ayakta gezelerken çok dik oturduğum zaman felan sanki içime kolonya dökmüşler gibi yanıyor normal mi böyle olması geçmesi gerekmez miydi?
Selencanbaz ervakusunannesi yok hemen geçmiyor ama geçecek 20/25 gün sonra tamamen geçiyor ama dikişini zorlama sakın belki daha önce de geçer. Şuan 49. Gündeyim gr acı yok sanki ameliyat olmamış gibiyim. Ama 4. Gün baya acıyordu
Halime-yldrm ervakusunannesi bende 1 ay önce sezeryan oldum öyle kolay mı ayaklanmak kaç kat kesiyorlar ben daha yenı topladım kendimi, daha çok yeni seninki evin içinde tur at sürekli yürü geçiyor zamanla.
Barlas_mom ervakusunannesi 4 gün olmuş bu kadar yanması normal değil bence benim ilk gün öyle oldu sadece sonra bol yürüdüm birşey kalmadı
Annesininaski ervakusunannesi Herkesin acı eşiği bir değil kimi hemen ayağa kalkıyor kiminin biraz daha zamana ihtiyacı oluyor kaç kat kesi var sonuçta elbette yanacak acıyacak bol bol yürüyüş yapın tek çözüm bu,baktınız hala devam ediyor o zaman doktorunuza bi görünürsünüz 😊
Annesininaski Barlas_mom neye göre normal değil ? Herkesin bünyesi ve acı eşiği farklıdır genelleme yaparak konuşmayın.
Barlas_mom Annesininaski 4.gün diyor hanımefendi ilk güne kadar daha iyi olması gerekirdi o kadar yanması normal mi ? Genelleme yapmıyorum doktoruyla görüşmesi gerek. Asıl siz yanlış yönlendirmeyin tabi ki tamamen geçmiyor 4 günde ama o kadar acımaması gerek
Zeynep1903 ervakusunannesi geçmiş olsun canım. Çok taze daha ben o acıyı 15 gün cektim sonra hiç dogurmamıs gibi devam ettim hayatıma ama ömrümden ömür gitti o acı cok zor 🤦🏻♀️ Allah yardımcın olsun bir an önce geçer inşallah 🌸