Miran-pozan22 Arkadaslar 3 aylık oglum.vr benim boyle gozlerini dikiyor elleri fln titiyo oyle oluyor yapiyor nie boyle yapiyor beyinden eeg cekildi bsy ckmadi kaynanm ayagindan asagi dogru cekince boyle olmaya basladi boyle bisey yasayan varmi
Balkizlarim Miran-pozan22 ay Allah’ım büyük vebal bu yaptığı ne ellersin ki bilip bilmeden çekiştirip başka bir doktora danışınız geçmiş olsun ✨💐
Venusum Miran-pozan22 kaynanan ruh hastası mi ufacık bebege neden oyle bisy yapior Allahm cildircm yaa benm bebeğime yaocak varya ufacık ayağını bile çeksinler direk uyarrm zaten gardiyan diyolar bana bebegi hic boş birakmiyorm dye
Brokolilim Miran-pozan22 Nöbet geçiriyor sanki siz o anı videoya alın bazı egglerde normalde çıkıyor ama kayınvalideniz yüzünden bunu yapıyorsa yanına bırakmayın şikayetçi olunca karakoldan el kadar bebeklerin hayatlarına kastı var kaçıncı böyle post okudum.
Miran-pozan22 Ya bilmiyorum ama inanin sinirden olecem biktim iyice ya bebe daha süt anlamiyorlar bebe o kdr kotu oluyor ki gozunu dikiyo sadece beyazi gozukuyor ve titriyo aman