Demeteymenim Merhabalar kizlar bebeklerinize bebek biskuvisini kacinci ayda vermeye basladiniz yeni yeni pirinc unu vermeye basladim icine bir iki tane koysam olurmu 6. Ayimiza yeni girdik
Znurr Demeteymenim tadım yaptırdınız mı acaba? Birde 6 aylık bebeğe pirinç unu yerine sağlıklı sebze, meyve, yoğurt sunsanız. Pirinç ununun hiçbir yararı yok çünkü boş kilo yapıyor sadece
Deletedmom_21 Demeteymenim ben e bebekten alıyorum hünnap keciboynuzlu bisküvi kahvaltılarda ara sıra kullanıyorum pirinç unu da muhallebi yapacağım zaman kullanıyorum çok kullanmamaya çalışıyorum sizde çok olmamak şartıyla verebilirsiniz
_mmom Demeteymenim 8 aylık bebeğim daha ilk kez dün verdim, o da ev yapımı kendim yaptım. Lütfen bebekleri şişirmeyelim böyle şeylerle 6 ay erken 🤗
Melekbas Demeteymenim icinde palm yagi var cok zararli pirinc unuda gereksiz kilo yapiyor onun yerine meyve sebze verin bence daha saglikli
Irmakprensesinannesi Melekbas organik buskivi var asci anne yada hipp yada humm diye marka var hem sağlıklı hem şeker yok
Irmakprensesinannesi Demeteymenim pirinç unu yerine irmik kullanın daha yarar sağlar ben buskiviyi 9 .ayda vermeye baslamistim yavastan oda haftada 1 2 kez verdim şuan 1 yas organik buskivi var asci anne yada hipp yada humm diye marka var hem sağlıklı hem şeker yok
[silindi] Demeteymenim 4 aylık pirinçununa 6 aylık ta bisküviye başladım. Şuan 10 aylık akşam öğünü de pirinçunu muhallebi yapıp veriyorum sabah ve gece uyku öncesi mamalarına da 2şer tane bisküvi koyuyorum
sarmaliklahana Demeteymenim 11 aylık kızım ikisinide hiç vermedim 🙄🤷 Onun yerine sebze meyve püresi ver bence. Yaz ayındayız birde herşey bol bol
Sarii54 Benim tanıdığım verdi pirinç unu artik hergun mu verdi ne kadar verdi bilmiyorum çocukta kemik erimesi çıktı daha 2 yaşına bile girmedi