Nurellaaaa 2 aylık bebeğim 1 haftadır kaka yapmıyor kızlar. Sadece anne sütü alıyor, zeytinyağı verdim karnına masaj yaptım. Ilık duş aldırdım ama yok yapmıyor kabız olmasından korkuyorum 😔😔
Beraninannesii Nurellaaaa Birde poposununa kulak çubuğu ile sürün zeytin yağıni. Benimkide kabız gibi 2 aylık öyle yaptım 2 gündür yapıyor.
SunnyG Beraninannesii siz de gönderdiğim videoyu izleyin isterseniz. Bebeklerin makatı ile oynamak doğdu değil. 15 günden fazla kaka yapmamış olda bile bekleyin diyor doktor.
Beraninannesii SunnyG Makatina değil zaten poposuna nasıl ki pişik kremi sürüyoruz o şekilde. 😇 Bizim doktorumuz kendisi sür dedi her doktorun yöntemi farklı sanırım 😇
TOSPAMMM17 Beraninannesii canım bende çok yaptım o yöntemi ama çok yanlışmış ve bebek alışıyormuş ilerki dönemde kakasını kendisi yapamıyormuş ve daha kötü hastalıklar olabiliyormuş bende 2 ay yaptım ben yapmadan yapmıyordu sonra doktorum bunu yanlış olduğunu söyledi ve birdaha yapmadım hep masaj yaptım duşta karnına sıcak su masaj yaptım ayaklarının altına sıcak su torbası koydum sadece anne sütü alan bebekler 15 gün kaka yapmayabilirmiş mama ile beslenenler ise 10 gün