bereneliff Bebeğim 9 gün erken doğdu 2500 kilo 1 ay sonunda 3670, boyuda 46ydı 49 olmuş sizce nasıl kızlar?
Esraabrklug bereneliff ya bizimki de 3 buçuk doğdu şuan 20 günlük daha. Ben kilo almadığını düşünüyorum doktor en az 1 kilo alması gerek ayda dedi . Ama bence hala aynı kilosu ve kakasini sulu yapiyo seninki de sulu mu yapiyo sarı renkte ishal gibi
Heisenberg bereneliff Güzel kilo almış. İlk aylar çok kilo alıyor bebekler zaten. Hep böyle devam etmeyeceğini bilmelisiniz ama. İlk ay benim bebeğim 1800 gram aldı ikinci ay 1200e düştü direk mesela. 2-3 ay sonra ayda 300-400 gram alacak. Doktorunuz iyi dediği sürece kimsenin zayıf ya da şişman dediğine bakmamalısınız🤗
bereneliff Esraabrklug sarı sıvı şeklinde ama cok sulu değil anne sütü alıyorsa normal demisti sıvı olması mama alıyosa katı olurmus
Egelihayat Esraabrklug 900 gram almisti oglum ilk ay aliyodur ama belli olmuyor ilk ay 2ci aya dogru anliyosunuz
Yagmur98 Benimkide 1 aylik 3310 gr dogmustu bugun goturdum kontrole 3965 olmuş boyuda 51 cm ydi 55 cm olmus bana kilosu az gibi geldi silikon ucla emziriyorum cenesi cabuk yoruluyor 5 dakika anca emiyor 😑
cicekannesi22 bereneliff benimde 37 haftalık doğdu 2910 kg 50 cm oldu 32 günlükken kontrole gittik 4100 kg 53 cm sadece emziriyorum