İki kızım var biri 3.5 yaşında diğeri 7 aylık oluyor yarın. Ve ben ikisi arasında eziliyirum.buyuk kizim benden çok koptu babanesine aşırı bağlı ve her dediği yapıldığı için aşırı simariyor. Sadece o da değil başka bir yetişkin olsun yeterli hemen beni yok sayıyor.parkta bile aynı diğer çocuklar ve onların annelerinden ayrılmıyor benide hayır sen yapma diyerek istemiyor.. o derecede ki sürekli babanede kalmak istiyor herkes kızımın benden koptuğunu söylüyor. Kızmadım dediklerini büyük ölçüde yaparak aramızı düzeltmeye çalışıyorum. Bana iki kez"sen hep beni sev"dedi.dogumdan bir hafta kadar sonra kavgamız oldu neden böyle yapıyorsun yeter artık deyince ağlayarak "çünkü sen gittin kardeşimi getirdin beni burada bıraktın"dedi farkettim ki ilişkimiz hiç iyi değil çok konuştum olmadı son 2-3 haftadır huyuna gidiyorum gelişme var fakat hala dinlemiyor hala başkası olunca beni yok sayıyor hep başkasında kalmak istiyor özellikle babanede.beni her üzgün gördüğünde de "seni daha çok seviyorum babanemden "diyor.. oyun oynamaya çalışıyorum parka goturuyorum vs. Ama bu kez küçük kızım gözüme bakıyor ona ilgimi minimuma indirdim biraz sevsem kızım yine sorun yapıyor eskiye dönüyor. Küçük kızımda farkediyor ve huyszu davranıyor artık rahat sevemiyorum çok kucağımda tutamıyorum bu kezde o uzaklaşacak diye korkuyorum ikisinde çok seviyorum ama ikisine yetmek çok zor çok üzülüyorum dayanılmaz oldu.ikiside mutlu olsun derken sinirlerim iyice bozuluyor gece katlanamaz oluyorum napacagim bilmiyorum yok mu biryol düzeltecek 😔😔