glcn1990 Esra ezmecinin kitapları hakkında ne düşünüyorsunuz tuzlu su olayı çapalama vs. Görüyorum instagramdan resimler atıyolar kocam bu tuzlu su sayesinde ev aldı altın alan arsa
Seymanur9 glcn1990 ev almadı ama 13 pro max aldı 😅 mayıs ayında tatile gittik şimdi bir hafta sonra tekrar tatile çıkacagız ve ayrıcaaa ki bu en güzeli şuan bana bir dükkan açmak için kiralık dükkan arıyoruz yapmak istediğim bir iş vardı onun için . Tektaşımı yeniledi vs vs . He ama eşim zaten iyi bir eşti . Açıkçası bonkördü de bunlar tuzlu sudan mı oldu bonkörlükten mi bilemiyorum ama bakalım bayadır yapmıyorum doğrusu kızım yoruyor bu ara duştan hızlı hızlı çıkınca tuz aklıma gelmşyor
ZMK glcn1990 Bi tuz kocayı kadına nasıl bağlasın ev aldırsın Allah aşkına bana çok saçma geliyor parası olan adam zaten ev alır kadın dişiliğini kullanıyor diye ev mi alınır 😀
Msstiskaya ZMK mesela eşimin belli bir maaşı var. Ben onu tuzada yatirsam, tuz gölüne de bassam ev olayı zor bize 😁😁 Dalga geçmiyorum yanlış anlaşılmasın evine eşine bağlı bir adam zaten imkanı olsa yığar ne varsa.
Seymanur9 glcn1990 ki mesele de şu aslında biyü vs değil elbette tuzun vücuttaki elektriği olumsuz enerjiyi ve evdeki olumsuz enerjiyi alması . Daha pozitifken ve elektrik yüklü değilken eşine de kendine de daha iyi gelmek gibi bence bu . Kırmızı oda dizisinde de psikolog demişti ki hastasına banyodan çıkmadan tuzlu suyla yıkan elektriğini alır kendini iyi hissedersin falan diye
Seymanur9 Minelinannesi355 banyonu normal yapıyorsun banyodan çıkmadan bir litre suya iki çorba kaşığı katılmış tuzu iyice erimiş suyu sağ omuzdan sol omuza ordan tüm vücuduna döküyorsun durulanmadan çıkıyorsun bu kadar
Seymanur9 Minelinannesi355 ama bunu aslında kendin için yapıyorsun vücudundaki elektrik gitsin diye tuz elektriği alıyormuş . Fakat olumsuz enerjin elektriğin gidince dışardan da bunun farkedildiğini söylüyorlar . Aslına bakarsan eşi kötü olup yapanların yorumu daha gerçek olur eşim zaten iyiydi bu tuzda ve çapada ekstra bir olaay gerçekten var mı bişey diyemiyorum bu yüzden 🤣
glcn1990 Yakın bi arkadaşım almış kitabını anlatıyo eşim bendiz duramıyo ağzımın içine bakıyo çok bağlandı bana falan ne yapıyorsun diyorum sadece elinin ortasına ensesine baş parmağımla baskı yapıyorum diyo yani bu hareket bu kadar etkilimi ben denedim dün öküz aynı öküz değişen bişey yok 😀
lalbg glcn1990 düşündüklerimi tam olarak söyleyince bazı anneler sinirleniyo. Sadece şunu söyleyeyim ;tuzda hikmet arayanlara bol şans diliyorum🤷🏻♀️
Laydaren Tuzlu suyla yıkanmayı evli değilken de yapardım. Daha eşimle tanışmamışken bile yapardım. Tuzun ev ve araba aldırmayla bir alakası yok. Doldurmayın kafanızı böyle şeylerle. Tuzlu suyla yine yıkanın, cildinize iyi gelecektir.
ebozbey glcn1990 ben yaptım bir süre derdim ev araba değildi yada ilgi. Kendim psikolojik olarak cokuntudeydimm yaptım baya bı . Enerjisel olarak iyi geldi daha bir kadın hissettim kendimi öfkelenmiyordum artık eşime karşı birazdaha ılımlı insan oldum o dönemde yani iyi geldi bana açıkçası ama öyle ev araba dileğim yoktu😅
Oznur_0708 glcn1990 bu tuzlu su olayı eski kocaları işi aslında ben inanıyorum yapamadım daha bi düzenimi oturtayım denicdm
157258 Ay ne zamandır açmak isteyip açamadığım başlık valla bende takip ediyorum kadını instagramda herkes yok ev yok araba yok altınlar tuzlu suyu denedim bi etkisi olmadı çapalamayı denedim yine aynı ne ev var ne araba ne altın