Nur-grmz1 Kızım çok terliyor emzirirken boncuk boncuk terliyor koltuk altından süzülüyor resmen ve uykuda da çok terliyor normal mi acaba
Guzelkizimmmm Nur-grmz1 normal havalr cok sıcak cunku ınce gıydırn benım kızımda cok terlıyor. Bızde 9 aylığz boyu ve kılosu ne acaba🥰
Mumoslu30 Nur-grmz1 annesi d vitaminini duzenli kullaniyormusun gun icindede bol bol su icir havalar zaten sicak sivi kaybi olmasin Allah korusun emziriken basina tulbent koyda annesi teri ceksin usutmesin❤️
EymeninAnnesiiiiiiii Nur-grmz1 benim oğlum 9 ay 20 günlük klimalı uyuyoruz suan battaniyeyle örtülmüşüm uyandi az once klimaya rağmen terlemis nohut battaniyesiyle ortmusum onuda
Nur-grmz1 Mumoslu30 çok dikkat ediriyorum d vitamini için düzenli olarak veriyorum ewim zaten çok sıcak 3 4 kere duşa sokuyorum ferahlasın diye ama bukadar terlemesi normalmi bilemiyorum
Mumoslu30 Nur-grmz1 havalara bagli olabilir annesi o zaman belki sizin kra baya sicakmis baksana bir dahaki kontrolde doktoruna sor ama genede❤️
Nur-grmz1 @"Guzelkizimmmm evin içinde zıbın ile duruyoruz zaten akşama dogru yürüyüşe parka çıkıyoruz boyunuz 72cm kilomuz 9.5
Nur-grmz1 EymeninAnnesiiiiiiii ay çarpmasın klima dikkat edin 😊 kış gelsin artık dicem ama buseferde faturalar yüklü geliyor şaşırdık iyice 🤦🏻♀️
EymeninAnnesiiiiiiii Nur-grmz1 ailemin evindeyiz 3 aydir burası çok sıcak klimasız duramıyorum ama ister istemez terledigi için üşütüyor ne yapacağımı şaşırdım
amansallagitsin Nur-grmz1 bzmkide ole bya su gbi oluyor kafasi omuzlri anli sirti bcklri nerdeyse her yeri