Balkiz15 emzirmeden önce mi sonra mi,?sabah mi aksam yatmadan önce mi?, kaşıkla mi veriyorsunuz 3 aylık kızım teşekkürler simdiden
Mrve06 Balkiz15 3 aylıkken başlanmıyor ama 4 aylık olması lazım iki beslenme arasında veriyorsunuz süt ürünleriyle birlikte verilmiyor
Glsheker Balkiz15 Ferrum kullanıyorum günde bir kez 4 damla.Beslenmeden 1 saat önce veya beslendikten 1 saat sonra.Genellik akşamüstü dogru veriyorum
Elfsdakya Biz sidefer kullanıyoruz özel bir takviye. Damla şeklinde sabah mamasını yedikten sonra veriyorum hemen
livanurvealpinannesi61 Elfsdakya beslendikten 2 saat sonra vermeniz gerek süt ürünleri ile arası 2 saat olmalı.
Zumrabal_25 Bende sidefer kullanıyorum aç karnına uyanınca veriyorum yarım saat oyalıyorum emzirmeden yada mama vermeden önce .
MRKbra Zumrabal_25 bende sidefer kullanıyorum ama tok olması gerek içeriğini okuyun isterseniz aç vermeyin
livanurvealpinannesi61 MRKbra demir damlaları aç karnına yada beslenmeden 2 saat sonra verilir. Bana doktor 2 saat sonra ver demişti.