Beraninannesii Bebeğim 2 aylık doğduğundan beri kulakları bu şekilde kıvrık. Acaba düzeltile biliyor mu 😇 Bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?😇
Nazlican Beraninannesii Evet düzeltiliyor diye biliyorum, bir yerde denk geldim çünkü fakat anımsamadım suan sayfayı 😑
_YanakReisinAnnesii Beraninannesii benimkinin de doğduğunda kıvrıktı ama çok kısa süre de düzelmişti bizimkisi sizinki de düzelir zamanla sanırım
Beraninannesii Elisamn Ya birde orası yapışık araya pamuk koy dediler ama ara yok 🤭 birde sanki gün geçtikçe kulak memesini yukarı doğru çekiyor kepçe olur diye korkmuyor değilim 😇
Beraninannesii _YanakReisinAnnesii Bizimkinin kıvrık olan yerler yapışık birbirine araya pamuk koy düzelir dediler konu komşular ama pamuk koyacak ara yok yani 😇
_YanakReisinAnnesii Beraninannesii bilemedim canım düzelir mi en iyisi çocuk doktoruna sormak 🙏 ama onlar da emin değil bu konular da pek 😂😂😂 oğlumun kafası duzlesmisti 6 aylıktı gittiğimizde düzelmez böyle kalır dedi oturmaya emeklemeye başlayınca düzeldi 😂