sarisinbayan Kizlar bebeğim 4 ay 11 günlük bı anlık dalginligima geldi ve mama yedirdikten hemen sonra kan ilacını verdim bir sıkıntı olur mu süt ve süt ürünleri aynı anda kullanilmamali biliyorum ama dalgınlıktan bende verdim çok panik yaptım 😪😪
Valeria sarisinbayan sütle aynı anda verildiğinde ilacın etkisi azalıyor gibi düşünebilirsiniz. Onun dışında koekuşacak bir şey yok. Etkili olması adına aynı anda vermeyin deniyor
Kubrayrl sarisinbayan aç olma gerekli Demir ilaçlarında ama bebekte bunu yakalamak çok zor . İki meme arası veya mama arası verilebilir.
sarisinbayan kirmizibasliklikiz_ oh çok şükür içimi rahatlattiniz yaa hemen verince endişe ettim birşey olur mu acaba diye
sarisinbayan kirmizibasliklikiz_ kan ilacını içtikten sonra 2 kere yeşil kaka yaptı canım normalmidir bu sizde de olmusmuydu
kirmizibasliklikiz_ sarisinbayan bizdee mamadan kaynakli oluyordu kan ilacini biz 2. Haftada basladik ondan yana problem yasamadik 😊
Smnl sarisinbayan kan ilacı kakanın rengini kokusunu kıvamını değiştirebilir normal korkmanıza gerek yok 🌺
sarisinbayan Valeria anladimm bende birşey olur diye korktum o yüzden vermeyin diyolar sandım . Çok teşekkür ederim cnm
Deletedmom_33 sarisinbayan Sürekli her sabah veriyorum. Beslenmesi ile 1-2 saat olmasına dikakt etmiyorum.