Deletedmom136 Kızlar bebeğim yakın zamanda sürünmeye başladı ama kendi etrafında sürünerek yönünü değiştiriyo istediği gibi. Bunun devamını emekleme izler mi? İzlerse tahminen ne zaman olur? Biz üç kardeşiz üçümüz de emeklememişiz o yüzden merak ediyorum
Deletedmom115 Deletedmom136 Sürünme sonrası emekleme olur mu bilmiyorum ama benim oğlumda önce geri geri sürünme oldu karnının üstünden sonra ileri en sonunda ellerini kaldırıp gitti sonuç olarak emekledi yani. Bunlar hep kısa zaman içinde oldu.
Asilkuzey Deletedmom136 benim oglumda geri geri surunuyirdu sonra one dogru kendi ata ata ilerledi simdiki asama emekleme olur diye dusunuyorum:)
Esiladuru Deletedmom136 olur Allahin izniyle benim kizimda yüz ustu yatip etrafinda dönüyordu sonra emeklemeye basladi 😊
Baldan Deletedmom136 benımkıde gerı gıdıyodu kolarını bedenını kaldırıyo sımdıde atıyobı bacak sonra başlıyo ağlamaya çok sınırlenıyo ya kaç kere başına gıdıyorum gunde
Deletedmom136 Deletedmom115 inşallah çok istiyo çünkü çok hareketli kucakta durmuyo uzanmıyo da emeklese bari 😄
Tazeanne53 Deletedmom115 ne kadar kısa zaman içinde mesela🤭 bebeğim geri geri sürünüyordu ve bugün ilk defa ileri sürünmeye başladı. Kaç güne emekler acaba merak ediyorum🙈
Nimiko Deletedmom136 emeklyınce görürsün 🤭 2 sn yerinde durmuyo sureklı Bi yerlere çarpacak diye peşindeyiz kapıları çok dikkatli yavaş açmaya çalışıyoz zira hep kapı arkalarına pusu kuruyor parmağı falan sıkıstı Bi iki kere
Deletedmom136 Nimiko emeklemesi mi yürümesi mi kucakta böyle tepinmesi mi daha kötü bilmiyorum 😂 parkta bahçede gezinse iyi olur ama aylar var
Tazeanne53 Benim bebeğim 7 aylık. Geri geri sürünüyordu. Bugün bir anda ileri sürünmeye başladı. Ayaklarından destek alarak poposunu kaldıra kaldıra öne doğru attı kendini. Bakalım ne zaman emekler😊 Gelişmeleri heyecanla takip ediyoruz😅
Dunyamsensn2008 Deletedmom136 Benim oğlum 5 aylık 3 aylıkken başladı harektlenmeler şuan maşallah kendini ölümüne öne ata ata istediği yere varmaya çalışıyor baş edemiyorum seviyo bende ona fırsat veriyorum git bakalım nereye gidicen diye ama bir yerlere tosluyor 🙄😁hep yanında duruyorum o yüzden
Deletedmom200 Deletedmom136 benim kizimda öyleydi şuan elleriyle kendini çekiyor çok tatlı ya 😂😂hemde emekleme pozisyonu alıyordu ancak ellerini hareket ettirmeden yatıyordu şimdi 1 adimcik gidebiliyor bekliyorum bakalım ne zaman emekliycek ancak şuan kendini çeke çeke baya heryeri geziyor
Deletedmom200 Deletedmom136 yoruluyor 10 dakikalık uykuya enerjisini topluyor 😀yürüdüğünde ne olucak merak ediyorum hastaneden baya doping vererek cikardilar