Bebemmm Bebeğim ve her yolu denedim arkadaşlar ama meme ucu yaralarımı iyileştiremedim herkes gümüş kapak diyor onuda almaya maddi durumum yok 100 TL ye falan var 2. El satışı ama orijinalmidir değilmidir güvenemiyorum çünkü 400-500 lira normalde fiyatı istanbul Bağcılar civarı olup kullanmayan faydasını gören var mıdır yardımcı olur musunuz tekrar iadesini yaparım fayda görsemde görmesem de
pogacayanakk Bebemmm evet orijinal oluyor ben ebebekten aldım 200₺ bir hafta kadar kullandım sonra dolap uygulamasına 100₺ ye sattım
eymen_tugce Bebemmm hiç çıkarmadan 24 saat kullan 1 ay boyunca hep iç çamasırında kalsın. İçine akan sütünde antibiyotik gibi yara ucunu iyileştirir. Gümüş kapak candır ✌🏻
Unsican Kargo adresi verin ben size gondereyim ikinci el. Orijinal kesinlikle. Kargoyu siz odersiniz onun disinda para istemiyorum.
Bebemmm Unsican ayy lütfen cevap verin meme uçlarım çok kötü durumda size bol bol dua ederim inşallah fayda görürüm bende sizin gibi başkasına hediye ederim umarım işime yarar iyileştirir