cennet_kokulum_02_04 Merhaba güzel anneler yorucu bir o kadar da güzel bir süreç yeni doğum yaptım gel gelelim sütüm az sizlerde oldumu ve artırıcı ek birşeyler kullandınız mı nasıl yol aldınız 😥🥴
Betul-08 cennet_kokulum_02_04 kuru incir kuru kayısı hurma humana still tea günde 3 lt su bol uyku tabi uyuyabilirsen 😂 bana en çok uyku süt yapıyor
Kubrayrl cennet_kokulum_02_04 bol bol su iç Aman tatlı ye sütün çoğalsın diyenleri dinleme o bir saçmalık. İnsanın içini yakıyorlar üstüne su içiyorsun o su süt yapıyor sana . Bestlak damla kullandım ben işe yaradı. Bulgur da süt yapıyor ama bebeğe gaz yapabilir . Dereotu tüketebilirsin . Kuru dut kaynat kendine o işe yaramıştı bende . Birde çok sütüm az diye düşünme şu an bebeğin midesi ceviz kadar ya var ya yok bol bol emzir her şeyde daya memeyi ağzına asıl o senin sütünü çoğaltan
Serpilctn cennet_kokulum_02_04 su iç bol bol ceviz hurma incir bulgur pilavı ye iyi süt yapıyor bide tavuk suyu burda almanyadki doktorlar tavuk suyunu içiyorlar hastanede doğum yapmış annelere süt yapsın diye dene bence faydası var 👍
cennet_kokulum_02_04 Busefee maalesef ki uyku haram oldu bana ama o uyudukca bende uyumaya çabalıyorum 😔
Seymanur9 cennet_kokulum_02_04 bollllllllll şekerli kuru dut kompostosu yap (dutu çok olsun ) sabah öğle akşam günde 3 kase iç ama sonra bana dua etmeyi de unutma 😍
cennet_kokulum_02_04 Seymanur9 cokkkkk teşekkür ederim hepinize bol bol dua ediyorum Allah’ım hepinizden razı olsun inşallah gönlünüzden geçenleri yaşatıp göstersin evlatlarımızı bütün kötülüklerden korusun hayırlı uzun ömürler versin inşallah 😘