2prenss_annesieliff_ Hayirli aksamlar kizlar donates konservesi tapacagim her sene domatezi dograyip pisirip kavanozluyordum bu sene makina dan gecirmeyi dusunuyorum daha once yapan var mi kabuklarini guzel yikayip makinadan gecirsem guzel olur mu ?
birmelekannesiiiiii 2prenss_annesieliff_ yapabilirsin canım daha kolay pratik oluyor kendini hic yormaya gerek yok 😇
Merlival 2prenss_annesieliff_ ben kabukli şekilde pişirip blenderliyorum sıcakken kavanozluyorum cok güzel oluyor
Duyulurum 2prenss_annesieliff_ annem geçen sene bana öyle yaptı güzel oldu. Domates çorbası ve pizza sosu olarak kullandım.
2prenss_annesieliff_ MerveKayraTugra hamileyim de cok zorlanacagim oyle boyle yapsam yine guzel olur nenem oyle yapiyor guzel oluyor diyo da oyle yapiyim en iyisi
Alminazli Ben her sene öyle yapıyorum iyice yıkıyorum 4 e boluyorum kaynatiyorum iyice sorna blendrliyorum hop kavanozlara mis gibi oluyor daha dün yaptım 15 kilodan
luluuu 2prenss_annesieliff_ ben geçen sene kabukları ile birlikte pişirdim sonra blender biizzttttt. Mis gibi oldu 😁😂
pattisanne 2prenss_annesieliff_ benle annem de demin 3 kasa yaptık 😅 yarısini menemenlik doğrayarak yarını da yarın blenderden çekicez çok yoruldum çünkü 🥲
Lunaluu 2prenss_annesieliff_ ben soymadan makinadan geçirdim 😅 rahatlıkla yapabilirsiniz güzel oluyor.
2prenss_annesieliff_ Lunaluu bende oyle yapmayi dusunuyorum cesmenin altinda guzel ce yikiycam sonra makina geciricem