ebz09 Boğaz şişliği öksürük vs yok ama 6. Hastaliktan şüphelenmeye başladım. 3 4 gün ates oldu diş çıkarıyor diye dedim ama bugün vücudunda dokuntuler farkettim Dis yapar mı yoksa bu altıncı hastalık denen şey mi Bu arada kanda als ve ast yüksek çıktı bilen varmi doktor haftaya görmek istedi ama
Deletedmom_58 ebz09 6.hastalik canım biz de yeni atlattık kan vermek için randevu tarihi bekliyoruz doktorumuz geçince gelin tahlil yapalım dedi
ebz09 Deletedmom_58 kan verdi kızım dun bugün sonuçları için gittik doktor haftaya tekrar gelin dedi kan almak için ama 6. Hastalık hiç bahsetmedi. Sormayida unuttum maalesef ya Döküntü olunca bitiyor mu hastalık peki Sizede cok gecmis olsun bu arada
Deletedmom_58 ebz09 cok teşekkür ederim size de geçmiş olsun ateşten sonra hemen vücudu böyle oldu 3 gün içinde geçti yüzünün ilk böyle olduğu gün hastaneye götürdüm herhangi bi hastalık geçirdi mi dedi evet ateşlendi ateş-i düşünce böyle oldu dedim 6.hastalik geciriyo şu an korkma iki üç gün içerisinde geçer dedi geçtikten sonra tekrar gel kan tahlili alalım dedi yüksek ateşten sonra böyle oldu ise 6.hastalik canım hatta kızımın yüzünde çok vardı aşırı hemde